ESO muhtarla işbirliği yapacak, iş bulacak

Eskişehir Sanayi Odası’nın iş arayan ve işvereni bir araya getiren “Bu Sanayide İş Var” projesinde Eskişehir’deki mahalle muhtarları devrede. Bu kapsamda ESO, 77 muhtara “Bu Sanayide İş Var” projesi hakkında bilgi vererek, proje afişleri ile 10 bine yakın CV Broşürü dağıttı.

ESO muhtarla işbirliği yapacak, iş bulacak
03 Eylül 2018 Pazartesi 15:52

İş arayanları yüzlerce şirketin insan kaynaklarına tek bir CV doldurarak ulaştıran ve ESO tarafından hayata geçirilen projede muhtarlar da yer alarak mahallelerinde arayanlara bu CV Broşürlerini ulaştıracak.

Projenin işsizliğin azaltılmasına katkı ve ESO üyelerinin çalışan ihtiyacını karşılamaya yönelik olduğunu söyleyen ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Daha önce 15 Temmuzda alanlarda, sonra şehrimizin çeşitli noktalarında, şimdi de mahallerimizde insan kaynakları projemizi geliştiriyoruz. Mahalle muhtarlarımız bölgelerini iyi tanıdığından işsizlerimize iş kazanmasında bizlere yardımcı olacaklar. Diğer yandan sanayicimizin en çok ihtiyaç duyguyu alanlardan biri olan insan kaynağının sağlanması için çalışmalarımız sürüyor. Oluşturulan geniş bir özgeçmiş havuzunda bu CV’ler yer alacak” dedi.


Etiketler; #muhtar #eso #iş
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.