ÜNLÜ CHP’YE YÜKLENDİ

“Belediyeler hizmetlerimize konuyor. CHP kavga edecek adam bulamadığı zaman birbirleri ile kavga ediyor”

ÜNLÜ CHP’YE YÜKLENDİ
29 Kasım 2016 Salı 23:43

Murat Taşkın ve Cihan Yıldırım’ın sunduğu "Soruyoruz" programına katılan Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü önemli açıklamalarda bulundu. CHP’li Belediyelere yüklenen Ünlü, “İş yapmak yerine bahane üretiyorlar hükümetimizin yaptığı hizmetlerin üstüne konmak istiyorlar. Bundan sonra buna izin vermeyeceğiz. Çok laf çok iş düsturu ile hareket edeceğiz” dedi. CHP’nin kavgacı bir üsluba sahip olduğunu savunan Ünlü, “Kimseyi bulamadıkları zaman kendileriyle kavga ediyorlar” diyerek CHP’de son yaşanan sürece dikkat çekti. Hükümetin Eskişehir’de çok ciddi yatırımlar yaptığını belirten Ünlü, “Bundan sonrada aynı şekilde hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
Motivasyonumuzu arttırıyor
Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinde seçimlerde yaşanan kayıpların motivasyonlarını bozmadığını belirten Ünlü “Bu durum bizim için önemli bir motivasyon kaynağı. Kesinlikle yılgınlığa kapılmayacağız. Daha çok çalışarak başarıya ulaşacağız” dedi.
“15 Temmuz” dendi gözleri doldu
15 Temmuz sürecinden önce uğraştıkları pek çok olayın çok fazla önem taşımadığını belirten Ünlü “15 Temmuz gibi bir olay yaşandıktan sonra geçmişte uğraştığımız pek çok olayın boş olduğunu düşünüyorum. 15 Temmuz sürecinde partimizin ve halkımızın takındığı tavır benim için bir gurur kaynağıdır” dedi. Ünlü 15 Temmuz süreci ile ilgili açıklamalarda bulunurken gözleri doldu. Konuşmasına kısa bir süre ara verdi.
Siyaset koltuk için yapılmaz
“Millete hizmet etmek gibi bir hedefiniz yoksa koltuk için hizmet yapmanın manası yoktur” diye konuşşanÜnlü, “Siyaseti şahsi hesaplar doğrultusunda yapmıyorum. Siyaseti bu millete hizmet etmek için kullanmanın vermiş olduğu bir mutluluk yaşıyorum” dedi.
Mağduriyet yok
15 Temmuz darbe girişi ardından alınan kararlarda mağduriyetlerin olmadığını belirten Ünlü “Hatalar olursa gereken düzeltmeler yapılır. Mağduriyet varsa o gece şehit olanlar, tankın altına yatan vatandaşlar, elini, bacağını, gözünü kaybedenlerdir” dedi.
Bu aday nerden çıktı denmeyecek
Hem partiyi hem şehri çok iyi tanıdığını belirten Ünlü,   "Yerel seçimlerden çıkacak aday için kimse bu nerden çıktı demeyecek. İşte budur denilecek” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.