Bu acının tarifi yok

Adana'da çıkan yangında 11 öğrenci bir eğitmen hayatını kaybetti.

Bu acının tarifi yok
30 Kasım 2016 Çarşamba 00:25

Adana Aladağ’da kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11öğrenci, bir kadın eğitmen hayatını kaybetti.34 öğrencinin kaldığı yurtta alt katta kalan öğrencilerin kurtulduğu belirtilirken üst katta yer alan öğrencilerin hayatını kaybettiği öğrenildi. Çok sayıda öğrencinin ise pencereden atlarken yaralandığı bildirildi. 

Gündoğan "Kahrolduk"
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Adana’nın Aladağ ilçesindeki kız öğrenci yurdunda çıkan yangınla alakalı bir mesaj yayımladı. 
Prof. Dr. Gündoğan, mesajında, “Adana'nın Aladağ ilçesinde bir kız öğrenci yurdunda meydana gelen ve hepimizi kahreden vahim yangında hayatını kaybeden yavrularımıza Allah'tan rahmet, yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.