Ünlü: AK Partili belediye farkı ortada

AK Parti Eskişehir İl Başkanı M. Dündar Ünlü, partisinin Sivrihisar İlçe Danışma Toplantısı’na katıldı. Sivrihisar’da yapılan olağan toplantıda, teşkilat faaliyetleri ve mahalle başkanlıklarının çalışmaları değerlendirilirken, toplantıya; AK Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar İlçe Başkanı Yasin Kas, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda AK Partili katıldı.

Ünlü: AK Partili belediye farkı ortada
29 Mart 2018 Perşembe 16:56

 

    

Toplantıda konuşan ve Sivrihisar’daki çalışmalardan memnun olduklarını söyleyen Dündar Ünlü “Bugün sahada dolaştık, halkımızla görüştük. Maşallah çok iyi tepkiler aldık. Belediye başkanımıza buradan yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sivrihisar’daki değişim dönüşüm gözle görülüyor. AK Partili bir belediyenin neler yapabileceği Sivrihisar’da net bir biçimde görülüyor” dedi.

Hangi yüzle ilçedeki vatandaşlardan oy isteyeceksiniz?

    

Büyükşehir belediyesi hakkında eleştirilerde bulunan Ünlü, Büyükşehir belediyesinin yereldeki çalışmaları yok saydığını belirtti. Ünlü sözlerine şöyle devam etti: “Yereldeki çalışmalara önem vermeyen, yereli dışlayan, yereldeki halkı yok sayan bir anlayış var. Bu yüzden ne yazık ki çok ciddi manada sıkıntılar yaşıyoruz. Bugün Büyükşehir belediyesi maalesef şehrimize önemli denilebilecek bir yatırım yapmıyor. Mahmudiye ve Han Belediyeleri CHP’ye ait. 2014 yılından 2018 yılına geldiğimizde Han ilçesi ve Mahmudiye ilçesinde ne değişiklikler olmuş? Bu belediyelere üstelik Büyükşehir belediyesi de destek veriyor. Bizim belediyelerimize büyükşehir destek vermiyor. Bunca desteğe rağmen bu ilçelerde bir değişim var mı? Yok. Sadece rutin işler yapılıyor. Hangi yüzle vatandaşa; ‘biz ilçeleri şuradan şuraya getirdik’ deyip oy isteyeceksiniz? Neyi vaat edeceksiniz? CHP şunu aklına koysun. 2019’daki seçimlerde ilçe belediyesi alamazlar. Sadece avuçlarını yalarlar.   

Projeler ile değil heykeller ile gündeme gelmekteler

    

Yerel iktidar ile merkez iktidar ile uyumsuzluğunu net bir şekilde görüyoruz. Ankara şöyle oldu, Bursa şöyle oldu diye duyuyoruz. Yerel iktidar ile merkezi iktidarın bir ve beraber olmasın şehrin büyümesinin en önemli etkenidir. Yerel iktidar ayrı, merkez iktidar ayrı olduğu zaman şehir gelişmeyecek ve büyümeyecektir.  Şehrin birçok noktasında, birçok mahallesinde imar sorunu var. Dönüşümü gereken mahaller var. Büyükşehir belediyesi çaresizlik içinde caddenin birine sarhoş adam heykeli, Porsuk’un kenarına çekirdek çitleyen eşek heykeli ile gündemi kapma çabasındadır. Bu durum çaresizliğin ayan beyan ortaya çıkmasıdır. Bir mahalle dönüşümü, kentsel dönüşüm projesi üretmek ile değil heykellerle gündeme gelme çabasındalar. Bu bir zavallılıktır, acziyettir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.