İL BAŞKANLARI SOSYAL MEDYA'DA KARŞI KARŞIYA GELDİ

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, dün yaşanan su kesintilerini Ilıca barajı olayına bağlamasına CHP İl Başkanı Sinan Özkar'dan yanıt geldi.

İL BAŞKANLARI SOSYAL MEDYA'DA KARŞI KARŞIYA GELDİ
29 Mart 2018 Perşembe 17:01

AK Parti İl Başkanı Ünlü, dün 12 mahallede yaşanan su kesintisi ile ilgili sosyal medyada paylaşımda bulundu. Ünlü, "OEDAŞ’ın şehirde elektrik alt yapısını yenilemek için yapmış olduğu çalışmaların seyri esnasında olan kesintileri Termik Santrale bir şekilde bağlayarak elektrik kesintilerinin kasıtlı olarak yapıldığını iddia eden anlayış, 12 Mahallede yapılan su kesintisi ve billboardlardaki büyükçe “Bu yaz susuz kalabilirsiniz” ilanlarının Aşağı Ilıca’daki oyun havuzundan kaynaklandığını fark etmek istemiyor mu?" ifadelerini kullandı.

Ünlü'nün paylaşımlarına CHP İl Başkanı Sinan Özkar'dan yanıt gecikmedi. Yaşanan su kesintisinin nedeni olan ana boru hattındaki patlağın videosunu paylaşan Özkar, " Sayın Ünlü, dün Sarper Caddesi’nde ana boruda yaşanan patlak sebebiyle bazı mahallelerimize su verilememiştir. Yaşanan alt yapı sorunu ile ilgili kurmuş olduğunuz neden sonuç ilgisini şaşkınlıkla karşıladığımızı belirterek, dünkü olayla ilgili videoyu sizlerle paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
resul - 6 yıl önce
ikiz kardeş bunlar