TÜRKİYE’Yİ 2019’DAN SONRA CUMHURİYET HALK PARTİSİ YÖNETECEK

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Vilayet Meydanı’ndaki törende konuşan CHP İl Başkanı Özkar, 2019’a yönelik mesajlar verdi. Özkar, partililerden çok çalışmalarını isteyerek, İnşallah 2019’da da, Türkiye’de tüm insanlar için adil bir düzeni kuracağız. 2019 seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız” dedi.

TÜRKİYE’Yİ 2019’DAN SONRA CUMHURİYET HALK PARTİSİ YÖNETECEK
30 Ağustos 2017 Çarşamba 15:06

 
CHP İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıldönümü nedeniyle Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Törene CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, İl Başkanı Sinan Özkar, Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük, İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek ile partililer katıldı.
“Din adına konuşan sözde Müslümanlar, Atatürk’e saldırıyor”
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan İl Başkanı Özkar,  din adına konuşan sözde Müslümanların, Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına fütursuzca saldırdığını savunarak, “Ezanların susmamasını, gönlerdeki bayrağın inmemesini sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve O’nun cumhuriyetçi yoldaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Din adına konuşan, sözde Müslüman olduğunu söyleyen birileri ezanın susmamasını, bayrağın inmemesini sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına laf ediyorlar. Bunlar gaflet, delalet ve hıyanet içinde olanlardır. Bir ülkenin kurtuluşunu, bir ülkenin kuruluşunu sağlayan insanlara bu kadar fütursuzca saldıranlar ancak gaflet ve delalet içinde olabilirler” dedi.
 
“Hiç kimse bu ülkeden Mustafa Kemal Atatürk’ün izini silemez”
Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının açtığı yolda yürümeye devam edeceklerini söyleyen Özkar, “Biz ne Atatürk’ü, ne silah arkadaşlarını ne cumhuriyete bağlı olan O’nun yoldaşlarını bu cumhuriyeti kuranları ve onların felsefesini, onların ilkelerini asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Hiç kimse bu ülkeden Mustafa Kemal Atatürk’ün izini silemez. Biz çocuklarımızı da bu bilinçle yetiştirdik. Bütün uğraşımızda Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin, devrimlerinin unutulmaması ve ülkemizin O’nun ışığında, diğer devletlerin seviyesinin üstüne çıkarılmasıdır” ifadelerini kullandı.
 
“2019 seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız”
Adalet Yürüyüşü ve Adalet Kurultayına da değinen Özkar, konuşmasında 2019’a yönelik mesajlara da yer verdi. 2019’da, Türkiye’de adil bir düzen kuracaklarını belirten Özkar, “Her alanda adaletsizlik yaşıyoruz. Bunu hükümet küçültmeye çalışıyor. Biz sadece Adliye’de adaletin değil, orada da adaleti yıktınız. Adalet diye bir şey kalmadı. Ülkenin her yerinde adaletsizlikler yaşanıyor. Bunların takipçisi olacağız. İnşallah 2019’da da, Türkiye’de tüm insanlar için adil bir düzeni kuracağız. 2019 seçimlerini zaferle sonuçlandıracağız. Ülkemizi 2019’dan sonra Cumhuriyet Halk Partisi yönetecek” diye konuştu.  
 
Özkar, partililerden çok çalışmasını istedi
 
Partililerden, 2019 için çok çalışmalarını isteyen Özkar, “Her bir üyemiz, 2019’a kadar mutlaka konusunu komşusunu, yakınındaki, yöresindeki insanları örgütlesin. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülke için, gerçek kurtuluşu getireceğini anlatsın. Bunu anlatmaktan yılmayacağız. Anlattık, anlatmaya devam edeceğiz. Bundan sonra çalışmalarımızı, önceki çalışmalarımızın iki, üç katı artırarak devam ettireceğiz. Lütfen çalışan arkadaşlarımızın sayısını artıralım. Bütün arkadaşlarımız bu çalışmaların içerisinde olsun” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.