3 BİN KİŞİ ZAFER İÇİN YÜRÜDÜ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Eskişehir’deki sivil toplum kuruluşu üyelerince ‘Zafer Alayı’ yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

3 BİN KİŞİ ZAFER İÇİN YÜRÜDÜ
30 Ağustos 2017 Çarşamba 22:37



Porsuk Bulvarı’nda bir araya gelen çok sayıda vatandaş, ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile Vilayet Meydanı’na kadar yürüdü. Yürüyüşe CHP Milletvekili Utku Çakırözer de katıldı. “Bando EsES”’in de marşlarla destek verdiği yürüyüşte sık sık ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’, ‘Türkiye laiktir, laik kalacak’ sloganları atıldı.  

Yürüyüşte kalabalık tarafından 'Atatürk'ün izinde tam bağımsız Türkiye' yazılı pankart açıldı.



Vilayet Meydanı’nda, Eskişehirlilere seslenen Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Azmi Kerman, “Yine bugün tarih yazdınız. Büyük Atatürk’e, devrimlerine, laik ve demokratik cumhuriyetimize sahip çıktınız” dedi. 

Son günlerde Atatürk’e büyük saldırıların yapıldığını söyleyen Başkan Azmi Kerman, “Heykellerini kırıyorlar, balta ile saldırıyorlar, Atatürk’ün söylediği yazılarının üzerine çarpılar koyuyorlar. Atatürk kim? Atatürk asrın dünyanın lideri. Ulusal kurtuluşumuzun kahramanı. Atatürk bir devrimci. Atatürk emperyalistlere tokat atan, onlara diz çöktüren adam” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.