TERMİK SANTRAL ‘ESKİŞEHİR’İN MİLLİ DAVASI’DIR

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Eskişehir İl Kongresi’ne katılan Kemal Kılıçdaroğlu, Alpu’ya yapılması planlanan Termik Santral’e karşı çıktı.

TERMİK SANTRAL ‘ESKİŞEHİR’İN MİLLİ DAVASI’DIR
24 Aralık 2017 Pazar 13:16

CHP İl Kongresi, Porsuk Spor Salonunda başladı. Kongreye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Anlara Milletvekili Levent Gök katıldı.

Kongre’de partililere seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, salondaki ‘Termik Santral’e Hayır’ pankartlarını göstererek, Eskişehir halkına çağrıda bulundu.

Kendisinin de Termik Santral'e karşı çıkacağını söyleyen Kılıçdaroğlu şöyle devam etti: “Ankara'yı perişan, İstanbul’a ihanet ettiler. Şimdi de aynı ihaneti İzmir’de, Eskişehir’de, Muğla’da Tekirdağ’da nasıl yaparız? Onun arayışı içine girdiler. Bizim Belediye Başkanlarımızla mücadele ediyorlar. Eskişehir pırıl pırıl bir şehir. Hiçbir çevre kirliliği yok. Alpu Ovası’na en verimli tarım arazisine kuracaklar. Bunlarda insaf yok. Bunlar rant için her şeyi yaparlar. Biz de mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu Eskişehir’in milli davasıdır. CHP’liler karşı. Belediyelerimiz de karşı. Eskişehir’i seven onlarca vatandaş da karşı. Neden yapıyorsunuz? Hangi gerekçeyle yapıyorsunuz. Birilerinin cebine para aktarmak için. Bu bir partinin olayı olmaktan çok daha öte bu bir Eskişehir olayıdır. Bu bir Türkiye olayıdır. Eskişehir’in tek vücut olup hep birlikte karşı çıkmaları gerekir. Ben de lütfederseniz sizinle beraber karşı çıkacağım.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.