NE YAPACAĞIZ NE EDECEĞİZ ESKİŞEHİR’E O SUYU GETİRECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Eskişehir İl Kongresi’ne katılan Kemal Kılıçdaroğlu, Ilıca Barajı’nın Ak Parti’li Meclis Üyelerinin oylarıyla engellenmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Ne yapacağız ne edeceğiz Eskişehir’e o suyu getireceğiz. Önüne duvar da koysanız, kimi koyarsanız koyun o suyu getireceğiz?”dedi.

NE YAPACAĞIZ NE EDECEĞİZ ESKİŞEHİR’E O SUYU GETİRECEĞİZ
24 Aralık 2017 Pazar 13:26

CHP İl Kongresi Kongresi’ne katılan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ilıca’da yapılan barajın engellenmesi konusuna da değindi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Eskişehir’in temiz su içmesi neden engelleniyor? Eğer nedeni Yılmaz Büyükerşen ise, Büyükerşen kaya gibi yerinde duruyor. Senin gücün onu kaldırmaya yetmez. Eskişehir’i susuzluğa mahkum ederek sözde CHP hizmet vermiyor diyecekler. Ne yapacağız ne edeceğiz Eskişehir’e o suyu getireceğiz. Önüne duvar da koysanız, kimi koyarsanız koyun o suyu getireceğiz. Biz kararlıyız. Biz azimliyiz. Biz haktan yanayız. Eğer hizmetse sonuna kadar hizmet. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi su getirmek istiyor. O ilin İktidar partisi yanlılar su gelmesin diye mücadele ediyorlar. Kim hizmet etmek isteyen. Eskişehir’i çöldeki bir vaha gibi hayat damarlarını güçlendirmek isteyen bir belediyeye nasıl ihanet ediyorsunuz. Akıl tutulması var. Yapamıyorlar, beceremiyorlar.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.