Taşel'den Çalışkan'a: Mevkidaşıma birinci sırayı tavsiye ediyorum

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, partisinin Eskişehir’de dört milletvekili çıkarmaya yakın olduğunu belirterek, “AKP’nin vekil sayısı 1’e düşebilir. O yüzden mevkidaşım Zihni Çalışkan’ın kendisini birinci sıraya yazdırmasını tavsiye ediyorum’’ diye konuştu.

Taşel'den Çalışkan'a: Mevkidaşıma birinci sırayı tavsiye ediyorum
17 Mart 2023 Cuma 08:17

Cihan Yıldırım ve Soner Uçak’ın canlı yayınlanan Masaüstü programına telefonla bağlanan Taşel, son dönemde partisine olan ilgiden bahsetti.

4-2 ya da 4-1-1 olabilir

İki-üç ay önce Eskişehir’de yapılan anketlerin ortalamasına bakıldığında CHP’nin yüzde 40-45 bandında olduğunu ifade eden Taşel, ‘’Eskişehir’de hedefimiz yüzde 50 oy almak. Dördüncü vekili çıkarmaya çok yakınız. İki simülasyon var önümde. Birinde 4 CHP, 2 AKP… Diğerinde 4 CHP, 1 AKP, 1 İYİ Parti… AKP’nin vekil sayısı 1’e düşebilir. O yüzden mevkidaşım Zihni Çalışkan’ın kendisini birinci sıraya yazdırmasını tavsiye ediyorum. Dört vekil bizim için abartı değil aldığım geri dönüşler bize bunu gösteriyor’’ diye konuştu.

CHP’nin aday adayları:

CHP: Utku Çakırözer, Kadir Kodak, Ali Ünal, Kamber Kahraman, Garip Yıldırım, Yılmaz Özçelik, Hasan Deniz Uyanık, Muharrem Şenel, İbrahim Arslan, Nuray Akçasoy, Nihat Çuhadar, Ebru Sungar, Ufuk Uysal

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sami Güney - 1 yıl önce
Recep Beyin yorumuna katılıyorum.