Odunpazarı’nda ibre Tezişçi’den yana

AK Parti’de yılan hikayesine dönen ilçe teşkilat başkanlıkları için temayül bugün yapılacak. Odunpazarı Teşkilatı için Çalışkan yönetiminde sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlenen Metin Tezişçi’nin adı ön plana çıkıyor.

Odunpazarı’nda ibre Tezişçi’den yana
17 Mart 2023 Cuma 08:31

Temayül uzadıkça uzadı

Süleyman Reyhan’ın il başkanı atanmasının hemen ardından ilçe başkanlıklarının da belirlenmesi bekleniyordu. Ancak süreç uzadı. Çarşamba günü yapılması beklenen temayül yoklaması bugün yapılacak. Odunpazarı İlçe Başkanlığı için adı en çok geçen isim olan Metin Tezişçi, büyük bir sürpriz yaşanmaması halinde Odunpazarı ilçe başkanlığına getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

CHP’li belediyelere yaptığı sert muhalefet ile dikkat çeken Tezişçi, Çalışkan yönetiminin en aktif yöneticileri arasındaydı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.