Süllü: Sınırlarımızı kalbura çevirenler bizleri yenemezler

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü HÜDAPAR’I işaret ederek, “Bizi kara propaganda ile suçlayanlar meclise 2 terörist soktu “ dedi.

Süllü:  Sınırlarımızı kalbura çevirenler bizleri yenemezler
17 Mayıs 2023 Çarşamba 17:49

Jale Nur Süllü CHP İl binasında yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kazananı olmayan bir seçim yaşadık. Tüm devlet gücü ile karşımıza geldiler, ona rağmen kazanamadılar.28 Mayıs’ta da kazanamayacaklar. Kara propagandalar ile üzerimize geldiler. Ama bunu yapanlar meclise HÜDAPAR’ı sokarak iki tane teröristi meclise soktular. Dolayısıyla bu ülkenin kurucusu ve kurtarıcısı Cumhuriyet Halk Partimizi asla suçlayamazlar. Ülkedeki durum nedeniyle bir araya gelen Miilet İttifakını asla bu suçlamalarla yıldıramazlar. Sınırlarımızı kalbura çevirenler bizleri yenemezler. Asla umutsuz olmamalıyız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.