CHP’li Çakırözer: Kimseden milliyetçilik dersi alacak değiliz

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP İl Binası’nda yapılan basın toplantısında oldukça sert sözlerle AK Parti Ve Erdoğan’a yüklendi. Çakırözer, 14 Mayıs seçimlerine saatler kala CHP ve Millet İttifakı’na yönelik kara propaganda yapıldığını belirterek, “Bize milliyetçilik dersi vermeye kalkanlar gitsin Kıbrıs’ın Beş Parmak Dağları’na adını yazdıran Ecevit’e baksın Erbakan’a baksın” dedi.

CHP’li Çakırözer: Kimseden milliyetçilik dersi alacak değiliz
17 Mayıs 2023 Çarşamba 18:10

AK Parti ve Cumhur İttifak’ının 14 Mayıs seçimleri öncesinde CHP ve Millet İttifakı’nın terör örgütleri ile bir tutmaya çalışıldığını belirten Çakırözer, “14 Mayıs seçimlerine saatler kala Hem Türkiye’de hem de Eskişehir’de nasıl kara propaganda yapıldığını hepimiz gördük. Andımızı okullardan kaldıranlar biz olmadık AK Parti oldu. Stadın adından  Atatürk ismini kaldıranlar sayın Kılıçdaroğlu olmadı. Osman Öcalan’a devlet televizyonuna yayını yaptıran sayın Erdoğan oldu... Bize milliyetçilik dersi vermeye kalkanlar gitsin Kıbrıs’ın Beş Parmak Dağları’na adını yazdıran Ecevit’e baksın Erbakan’a baksın… Kimseden milliyetçilik dersi alacak değiliz…” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BASLIGA DIKKAT - 11 ay önce
Attığınız başlığı kendiniz okumuyor musunuz?