Sivri: Tepebaşı Belediyesi ağır bir borç yükü altında

AK Partili Ahmet Sivri, Tepebaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını duyurdu. Oldukça geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirilen basın açıklamasında Sivri, “Ben bu şehirde doğdum bu şehirde büyüdüm, ticaretimi bu şehirde yaptım. Ben bu şehre borçluyum. Bunun için aday adayı oldum” dedi.

Sivri: Tepebaşı Belediyesi ağır bir borç yükü altında
11 Kasım 2018 Pazar 15:21

Aday adaylığını düzenlediği basın açıklaması ile duyuran Sivri, açıklamasına şu sözlerle başladı; Cumhurbaşkanımız ve liderimiz sayın Erdoğan’ın yol arkadaşları teşkilatımızın her kademesinde yol alan dava arkadaşlarım, hayatımın en önemli dönüm noktası olan bu günümde beni yalnız bırakmayarak, yanımda olduğunuz için sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Ülkemizin bu günlere gelmesinde en büyük katkıyı sunan Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatük’ü ölümünün 80 yıl döneminde rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Ayrıca 2 gün önce Hakkaride mühimmat deposunun patlamasıyla şehit olan askerşlerimeze cenabı allahtan rahmet diliyor yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum, aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

Bu şehre borcum var

Aday adaylığı ile ilgili olarak konuşan Ahmet Sivri; “Değerli arkadaşlarım ben  neden aday adayı oldum? Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, ticaretimi bu şehirde yaptım. Ben bu şehre borçluyum. Bunun için aday adayı oldum. Siyasi hayatıma 17 yıl önce Ak Parti’nin kurulması il ebaşladım. Partimizin her kademesinde verilen görevleri layıkıyla yerine getirmek için elimden geleni yaptım. 2009 yılında partimizin Tepebaşı ilçesinde olağan kurul ile seçilmiş ilk başkanı oldum. Teşkilatımızla çok güzel çalışmalara hep birlikte şahit olduk. 2011 yılında milletvekili aday adayı oldum. 2014 yılında Tepebaşı bölgesinden meclis üyesi seçildim, hala görevim sürmektedir. Meclis üyesi olmam sebebiyle Tepebaşı bölgemizimn her türlü sıkıntısını çok iyi bilmikteyim” dedi.

Bu borca rağmen adayım çünkü;

Tepebaşı Belediyesi’nin diğer pek çok ilçeden daha fazla borcu olduğunu belirten Sivri,

“2017 bütçemiz 220 milyon, 2018 bütçecimz 250 milyon, 2019 bütçemiz ise 265 milyon olarak tasarlandı. Sizlere soruyorum; bu kadar para ile neler yapılmaz? Ama belediyelere sorararsanız herşeyi yaptıklarını söylüyorlar. Baktığınız zaman bir tane dikili ağaçları bile yok. Biz, Allah nasip eder, partimiz aday gösterir, sizlerin desteği ile başkan olduğumuzda 250 milyon lira ile neler yapılacağını göstereceğiz. Mevcut belediyenin ülkemizdeki çoğu belediyeden daha fazla ağır yük borcu var arkadaşlar. Ben bunu bilerek aday adayı oldum. Çünkü biz AK Belediyecilik olarak seçildiğimizde şunu biliyoruz ki, hükümetimizin gücü, Cumhurbaşkanımızın gücü Eskişehir’in yanında Tepebaşının yanında olacaktır. Teşkilatımızla birlikte, birlik beraberlik içerisinde hizmet etmek için aday adayı oldum. Bu bağlamnda çocuklarımız, gençlerimiz yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımzı için bir çok sosyal projeye imza atmak istiyoruz. Eskişehirmizin gelişen bölgesi olan Tepebaşımıza genç, dinamik, enerji dolu, gecesini gündüzüne katarak çalışacak bir başkana ihtiyaç olduğu için aday adayı oldum. Tepebaşı mahallerini, cadde ve sokakalarını adım adım bilirim. Tüm samimiyetimle söylemek istiyorum gerek şahsım, gerek ise başka aday adayı arkadaşım partimizden aday adayı gösterildiğinde Tepebaşı’nın AK Belediyecilik ile tanışması için gece gündüz çalışmaya söz veriyorum.  31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde tüm AK Parti ailesine başarılar dilerim. Ayrıca partimizden aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza başrılar dilerim. Yaşanabilir ve sağlıklı bir Tepebaşı dileği ile katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz saygılarımız sunarım” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.