Sinan Özkar'dan dikkat çeken paylaşım

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun delegelerle ilgili sözlerini paylaştı.

Sinan Özkar'dan dikkat çeken paylaşım
02 Ocak 2018 Salı 16:45

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, kısa süre önce rakini İlker Özokçu'ya 86 oy fark atarak yeniden CHP İl Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Özkar, sosyal medya hesabından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Delege hesabı yapanlar istifa etsin' şeklindeki konuşmasını paylaşması ise dikkat çekti.

İşte Özkar'ın paylaştığı ve Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili o sözleri:

"DELEGE HESABI YAPANLAR İSTİFA ETSİN!!
Bir CHP'li çıkar 'Ben ne olacağım' derse derhal CHP'den istifa etsin.Memleket hangi halde ben ne olacağım arayışı içindeler.Ben ne olacağım diyenler varsa gitsinler o partiye.Biz ne olacağız? Bizim mücadelemiz işçinin mücadelesidir, gazetecinin,hapisteki milletvekillerinin mücadelesidir.Ben ne olacağım, hangi listeye geleceğim? Delege hesabı yapanların partide işi yoktur.Parti içinde asla kavga istemiyorum.Birbirine sırtını dönenlerin hiç birisi bu partide bir yere gelmeyecektir.Zaten kurultaydan sonra tüzük kurultayı yapacağız.Herkesin her telden konuştuğu değil herkesin Türkiye'nin sorunları konuştuğu bir tüzük yapcağız ve herkes aynı dili konuşacak."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.