Saadet Partisi: “Yeni dönem için biz hazırız”

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Çalışkan, partisinin haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi: “Yeni dönem için biz hazırız”
22 Ocak 2023 Pazar 14:04

Saadet Partisi Odunpazarı İlçe Başkanlığı Tanıtım ve Medya Başkanı Osman Çalışkan, partisinin haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çalışkan, Saadet Partisi’nin tüm kadrolarının sahada sokak sokak gezerek vatandaşı dinlediğini belirterek, “Yeni dönem için biz hazırız. İnsanımız da ciddi beklentiler içinde. Yüzergezer değerlere sahip olanlar anlamasa da, Türkiye’de ahlak ve adalet eksenli yeni bir dönemin zamanı gelmiştir” dedi. 

Ekonomide yaşanan gelişmeleri değerlendiren Çalışkan, son günlerde iktidar tarafından sürekli olarak açıklanan ‘müjdelerin’ halkı artık heyecanlandırmadığını savunarak, şunları söyledi: “Artık ne yapılırsa yapılsın iş işten geçti ve ödemek istemedikleri hesap er veya geç gelecektir. O koltuklarda oturdukları her gün de o hesap daha da kabaracak. Biz o hesabı milletimizin sırtına, hatta gelecek nesillerin omuzlarına yüklemeye çalıştıklarının farkındayız. Milletimiz de farkında ve buna artık müsaade etmeyecek. Artık sayılı günler kaldı. Ülkemizin ve insanımızın problemlerine çözüm üretmek adına çıktığımız bu yolun sonu ise aydınlıktır.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Ali - 1 yıl önce
Bunların yorumlarını okuyunca aklıma Abdülhamid Han'ın tahtan indirilisi de ki İttihat ve Terakki cikerin hortladigini görüyorum Teyfik paşaya sormuşlar bundan sonra ne yapacaksınız diye biliyorum biz Abdülhamid i indirdik SONRA koca imparatorluk İngilizlerin maskarasi oldu şimdi bunlarda ABD nin usakligini yapıyorlar