ÖZKAR: İKİ YILI YATARAK DEĞİL, ÇALIŞARAK GEÇİRDİK

ÖZKAR: İKİ YILI YATARAK DEĞİL, ÇALIŞARAK GEÇİRDİK
24 Aralık 2017 Pazar 11:50

CHP İl Kongresi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla başladı. Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Sinan Özkar, İlker Özokçu ve Ersen Yeniceli’nin yarışıyor.

CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, İl kongresinin açılış konuşmasını yaptı.Özkar, " Genel Başkanım biz sizi örnek aldık. Çalışmanızı örnek aldı. Hiçbirşeye kulak asmadan, yorulmadan, yılmadan ömrümüzü partimize adadık. 2 yıllık sürenin sonunda yatarak değil, çalışarak geçirdiğimiz süre içerisinde vicdan huzuruyla sizlerin önündeyim. Sizin önderliğinizde CHP aşamalar kat etti. Çalışmaya örnek oldunuz. Bu örnek hep önümüzde olacak. Sizin gayretinizi örnek olmak için bizler de elimizden geleni yapmak zorundayız. Çünkü bu ülkeyi kuranların, Çanakkale’de şehit olanların, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının üzerimizde hakkı var. O hakkı hafifletebilmek için ülke, milletimiz ve partimiz için çalışmalıyız."dedi.

Özkar, daha sonra Divan Kurulu Başkanı için önerilen dilekçeyi açıkladı. Divan Başkanı olarak CHP Genel Başkanı Levent Gök seçildi. Divan Kurulu’nun diğer üyeleri ise; Emre Genç, Özcan Ertugan, Şamil Bozat’tan oluştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.