ORTAK ADAY OLURSAM GÖREVE VARIM

CHP il başkanlığı için ismi geçen Aydın Ünlüce, kongre yarışı içerisine girmek istemediğini, ancak kendi ismi üzerinde uzlaşılırsa görev almaya hazır olduğunu söyledi.

ORTAK ADAY OLURSAM GÖREVE VARIM
13 Kasım 2017 Pazartesi 12:46

Esgündem26’nın sorularını yanıtlayan Ünlüce, adaylık için yeşil ışık yaktı.  Kongre yarışı içerisine girmek istemediğini, ancak kendi ismi üzerinde uzlaşırsa görev almaya hazır olduğunu söyledi.  Ünlüce, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Etraflı, planlı, programlı bir görüşmem olmadı. Hoca’nın öyle bir arzusu olduğunu biliyorum. Ahmet abi ya da Kazım abi ile böyle bir şey konuşmadık. Sinan başkan aday olacağını söylüyor.  Kongre yarışında başkanlığa aday olmayı düşünmüyorum. Ama partimizde parçalı bir yapı var. Bu yapıyı toparlamak anlamında bir görev düşerse onu yapabileceğimi söyledim. Böyle bir görevi alırız. Böyle bir irade oluşursa görevden kaçmam. 2002’den bu yana il başkanlığı için sürekli yakıştırmalarda bulunurlar. Önümüzde 2019’da yapılacak kritik bir seçim var. 2019’da böyle bir ihtiyaç olursa kayıtsız kalmam. İdealim il başkanı olmak değil. Partide ortak bir irade oluşur, ortak aday olur, ‘tek aday sensin’ denilir, partiyi çekip çevirmek adına görevi verilirse yaparım. Ama bir kongre kavgasının içerisine girmem.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.