O ATLETTE YÜZ BİNLERİN TERİ VAR

Başak Şengül'ün sunduğu Türkiye'nin Gündemi programına konuk olan CHP Milletvekili Usluer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, atletle çekilmiş olan fotoğrafı hakkında konuştu. Usluer, “o atlette yürünen 434 kilometrenin teri var. O atlette, Kemal Kılıçdaroğlu'nu takip ederek terleyen on binlerin, yüz binlerin teri var” dedi.

O ATLETTE YÜZ BİNLERİN TERİ VAR
24 Ağustos 2017 Perşembe 11:38

CHP Parti Meclis Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan, Başak Şengül’ün hazırlayıp sunduğu ‘Türkiye’nin Gündemi’ programına konuk oldu.
 
Usluer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafını eleştirmesine ilişkin, “Fotoğraf üzerinden Genel Başkanımızı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.  Sayın Genel Başkanımız, Ankara’dan, Adalet Yürüyüşüne CHP lideri olarak başladı. O yürüyüş zaman içerisinde onlara, yüzlere, binlere, on binlere, yüz binlere ve Maltepe’de milyonlara ulaştı.  Bir toplumsal hareketin lideri oldu. Gündemi, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu belirledi. Çok zorlu ve meşakkatli, 25 gün süren bir yürüyüştü.  Bu süre içerisinde yorulanlar oldu, kenara kayanlar oldu, katılamayanlar oldu. Ama Genel Başkanımız hiç durmadı, her gününde vardı. Bu süre içerisinde bir karavanda konakladı. Karavan demek, 25 gün boyunca bir göz oda da yaşamak demek. O fotoğrafta bir baba ile kızın ev haliyle yemek yediklerini görüyoruz. Ama daha önemlisi, o atlette yürünen 434 kilometrenin teri var. O atlette, Kemal Kılıçdaroğlu'nu takip ederek terleyen on binlerin, yüz binlerin teri var. Yani o atlet son derece kıymetli bizim için ve Türkiye için. Atlet üzerinden itibarsızlaştırma yapmak, 'Bizim kılık kıyafetle derdimiz yok diyen AK Parti Genel Başkanı'na yakışmadı” ifadelerini kullandı.  


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.