CELALETTİN KESİKBAŞ STK’LARLA BULUŞTU

Eskişehir Sanayi Odası Başkan Adayı Celalettin Kesikbaş, MÜSİAD, EGSİAD ve ESTİM'in Başkan ve Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

CELALETTİN KESİKBAŞ STK’LARLA BULUŞTU
24 Ağustos 2017 Perşembe 11:40


Eskişehir Sanayi Odası seçimleri için başkan adaylığını ilk açıklayan isim olan Celalettin Kesikbaş ve ekibi Eskişehir’in önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer alan MÜSİAD, ESGİAD ve ESTİM’in temsilcileri ile bir araya geldi.
 
MÜSİAD temsilcileri ve başkan Ayhan Arslan ile kurumsal barışın öneminin konuşulduğu toplantıda kurumlar arasındaki diyalogların geliştirilmesinin önemi, bu gelişen ve ilerleyen diyaloğun Eskişehir’e yapacağı katkılar gündeme geldi.


Gençlerin mecliste daha fazla yer almasının ağırlıklı olarak konuşulduğu ESGİAD ziyaretinde ise Ulaş Entok’un başkanlığını yaptığı ESGİAD sadece gençlerden oluşacak bir meclisin de Eskişehir Sanayisi’ne büyük katkılar sağlayacağı konusunda Celalettin Kesikbaş ve ekibi ile fikir alışverişinde bulundu.


Celalettin Kesikbaş ve ekibinin önemli projeleri arasında yer alan güneş enerji sistemleriyle ilgili fikir alışverişi yapılan ESTİM Toptancılar Sitesi ziyaretinde fabrika çatılarında enerji üretimi konusu görüşüldü.

Konuyla ilgili daha önce ciddi çalışmalar yapmış olan ESTİM başkanı Erdoğan Tekgöz ve temsilcilerinin bu projeleri de masaya yatırıldı.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.