NABİ AVCI: BİRBİRİMİZE GAZ VEREREK SEÇİM ALINMAZ

AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi’nde konuşan Milletvekili Nabi Avcı, kendisine tezahüratta bulunan gençlere; “Sloganlar yeri olduğunda güzeldir. Birbirimize gaz vermeyi bırakalım” diyerek, gençleri muhabbet ve kitap okumaya davet etti.

NABİ AVCI: BİRBİRİMİZE GAZ VEREREK SEÇİM ALINMAZ
08 Nisan 2018 Pazar 20:29

AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresine katılan Milletvekili Nabi Avcı, yeni yönetime başarılar dileyerek, gençlere 2019’u işaret etti.

Salonda bulunan partili gençlerin 'Nabi Hoca sen bizim her şeyimizsin’ sloganını gülerek dinleyen Avcı gençlere; “Ben size kaç kere söyledim. Slogan atacağınız zaman bir yere toplanmayacaksınız. Salonun her yerinden geliyor gibi olacak. Bu işin espri tarafı aslında. Hatırlarsanız; hemen her toplantımızda ben size şunu söylüyorum. Bu sloganları artık bırakalım. Slogan yerinde, tadında olduğu zaman güzeldir. Başka türlü ifade edemeyeceğimiz şeyleri sloganlarla söyleyebiliriz Ama birbirimize gaz vermenin bir anlamı yok. Birbirimize gaz vererek seçim alınmaz. Bizim önümüzde çok ciddi seçimler var. Akılla, fikirle, muhabbetle çalışacağız. Siz buraya geldiyseniz mutlaka bir muhabbet vardır. Tatlı dil ile güler yüzle sizi buraya çekmiştir. Onun için kendinize bakın, muhtemel rakipleriniz gördüğünüz arkadaşlarınıza muhabbetle bakın. Nice olmaz olmaz vardır ki; muhabbet olduğu zaman olur. Onun için önce kendi içimizde sonra diğer arkadaşlarımız ile muhabbet içinde olacağız. Ben sizin beni sevdiğinizi biliyorum. Çünkü ben sizi seviyorum. Sende varsa karşısındakinde de vardır. Önce kendi gönlümüzdeki muhabbeti büyütmemiz lazım. Slogan olmaz ise ne yapacağız. Önce okuyacağız. Başkalarına derdimizi daha iyi anlatmak için okuyacağız. Siz numuneyi imtisal yani iyi örnek olacaksınız ki başkaları sizi taklit etmekten zevk duyacak. Kongrede kitap tavsiye edilir mi? Edilir her yerde tavsiye edilir. Garodi okuyacağız. 70 yıldan sonra İslam ile müşerref olan değerli eserlerini karar verdik. Niye? Çünkü Garodi batıdan konuşuyor. Üniversitelerde arkadaşlarınızdan görüyorsunuz tehdit oradan geliyor. Dolayısıyla Garodi’nin kitaplarını okuyacağız. Arkadaşlarımızda onun etkilerini hep birlikte göreceğiz. Konuşmamı tamamlamadan, Osmangazi Üniversitesi’nde fevkalade trajik olay için orada hayatlarını kaybedenler için Allahtan rahmet diliyorum. Bu vesile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aklıma geldi. Ülkü Tamer’i de okuyacağız. Çünkü onunda Türk edebiyatına çok büyük hizmeti var. Bazı şiirlerini atasözü falan zannediyorlar. Bu kadar halktan kabul görmüş bir şairi de rahmetle analım ve şiirlerini okuyalım” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.