HASAN ERÖKSÜZ HAYATINI KAYBETTİ

HASAN ERÖKSÜZ HAYATINI KAYBETTİ
08 Nisan 2018 Pazar 22:06

Eskişehir Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Hasan Eröksüz, Antalya’da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Eröksüz’ün ölümü meslektaşlarını ve partilileri yasa boğdu. Eröksüz’ün cenazesi yarın Mahmud Sami Ramazanoğlu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Eröksüz’ün ölüm haberini duyan partililer üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdiler;

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: Kıymetli parti emekçimiz Hasan Eröksüz'ün erken vedası bizleri derin bir üzüntüye boğdu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine, Cumhuriyet Halk Partili yoldaşlarımıza başsağlığı ve sabır diliyorum.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç: ESMMMO Başkan Yardımcısı ve parti emekçilerimizden Hasan Eröksüz’ü kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim.

İbrahim Arslan: Sevgili kardeşim, dostum, yoldaşım Hasan Eröksüz’ü kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyim. Hepimizin başı sağolsun. Ailesine dayanma gücü ve sabır diliyorum. Hızır yoldaşı olsun, Işıklar içinde uyusun...

Prof. Dr. Haydar Aras; Güzel insan Hasan Eröksüz’ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hasan Eröksüz'e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

CHP İl Başkanı Sinan Özkar: Geçmiş dönem İl Başkanlarımızdan Hasan Eröksüz’ü kaybettik. Partimizin, Partililerimizin ve Ailesinin başı sağolsun. Merhum arkadaşımıza Allah’tan rahmet ve başta Ailesi olmak üzere herkese sabırlar diliyorum.

Recep Taşel: Hasan Eröksüz iyi insan iyi bir partiliydi, parti içi yarışlarda hiç yan yana gelemedik ama kendi düşünceleri doğrultusunda ilkeli ve tutarlı arkadaşımızdı. Allah rahmet eylesin, çok erken ölüm...

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel: Çok kıymetli abimiz, parti emekçimiz Hasan Eröksüz'ü kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.