Mustafa Kemal’den sonra o mahallede de seçim iptal oldu

CHP’de delege seçimleri devam ediyor. Tepebaşı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için seçim iptal oldu. Daha önce Mustafa Kemal Paşa’da yaşanan iptalin Bahçelievler’de de yaşanması gözleri İlçe Örgütüne çevirdi.

Mustafa Kemal’den sonra o mahallede de seçim iptal oldu
15 Eylül 2017 Cuma 10:02

CHP’de üyeler, delegeleri seçmek için sandık başına gidiyor. Geçen hafta başlayan delege seçimleri hafta boyunca devam etti. Odunpazarı ve Tepebaşı’nda kimi mahallelerde tek liste, kimi mahallelerde ise çift listeli bir yarış yaşanıyor.  Odunpazarı’nda örgüt sandığa sahip çıkarken, Tepebaşı’nda kimi mahallelerde ise üyenin sandığa getirilemediği görülüyor. CHP’nin yüksek oy aldığı Bahçelievler Mahallesi’nde dün akşam yapılan delege seçimlerinde 158 üyeden 42’si sandığa geldi. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle seçim iptal oldu. İptal edilen seçimin bu akşam yeniden yapılacağı öğrenildi. Bahçelievler’de 15 ilçe delegesi 77 ön seçim delegesi seçilecek. Tepebaşı İlçe Örgütü, geçtiğimiz günlerde aynı iptali Mustafa Kemal Mahallesi’nde yaşamıştı.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.