Muhtarlardan Yalçın'a teşekkür ziyareti

Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı, Kumlubel Mahallesi Muhtarı Gülay Karagöz ve Güllük Mahallesi Muhtarı Tülay Celt, geçtiğimiz Ramazan ayındaki ve pandemi sürecindeki desteklerinden dolayı, AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Muhtarlardan Yalçın'a teşekkür ziyareti
30 Haziran 2020 Salı 15:59

Ramazan ayındaki desteklerinden dolayı Başkan Yalçın’a teşekkür dileklerini ileten muhtarlar bu güzel çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirtti. Başkan Yalçın da özverili çalışmaları içinmuhtarlara teşekkür ederek, millete giden kesintisiz hizmetin en önemli halkalarından birinin muhtarlar olduğunu vurguladı.Başkan Yalçın, “Mahalli idarelerin ve toplumsal yaşamımızın yapı taşı olan muhtarlarımız ile mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayında çok güzel çalışmalara imza attık. Şehrimizin dört bir yanında hemşehrilerimiz ile buluşmamızda köprü olan değerli muhtarlarımıza bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde İç İşleri Bakanlığımız tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarında da her zaman olduğu gibi muhtarlarımızdan büyük destek aldık. İhtiyaç sahibi insanlarımız ile aramızda önemli bir bağ olan muhtarlarımıza her daim önem veriyoruz. Kapımız sizlere her zaman açıktır” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.