Norm Ender Şarkıları

Norm Ender Şarkıları
01 Temmuz 2020 Çarşamba 14:48

Sanatçı 1985 yılında İzmir’in Bornova ilçesinde doğmuştur. Norm Ender adıyla tanınan rap sanatçısının gerçek adı Ender Eroğlu’dur. 10 yaşındayken, o gün rap grubu olan Cartel sayesinde müzik ile tanışan Norm Ender lise eğitimine son vererek müzik hayatına atılmak istemiştir. Gün geçtikçe kendini rap müziği yapmak için geliştiren sanatçı 2001 yılında yazmış olduğu rap şarkının arkadaşları tarafından sevilmesi ile birlikte müzik hayatına giriş yapmak için ilk adımları atmıştır.

Müzik Hayatına Hızlı Giriş

2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Türkiye akademi şarkı yarışmasına katılan Norm Ender rap dışında pop şarkılar söylenmesi de istenince yarışmadan olaylı bir şekilde ayrılıp adını kavgası ile birlikte bir kez daha duyurmuştur. 2005 yılında vatani görevini yerine getirmek için 1 sene müzik hayatına ara vererek dönüşü için hazırlıklar yapmıştır.

Norm Ender Geri Dönüş

Vatani görevini tamamlayıp müzik hayatına geri döndükten sonra playboy, son uyku, kafam bir milyon ve eksik etek gibi şarkılarıyla tekrar müzik dünyasına giriş yapmış ve kırılması zor rekorlara imza atmıştır. Küfür içeren Eksik etek şarkısı milyonlar tarafından çok sevilmiş ve sosyal medya üzerinden en çok dinlenen şarkı haline gelmiştir. Müzik sitelerinde Norm Ender şarkıları indir gibi seçeneklerin her geçen gün artması sanatçının dinleyici kitlesinin arttığının göstergelerinden biridir.

Bir gün içinde 2,5 milyon bir ayda 40 milyon dinleyici ile buluşan Norm Ender şarkısı izlenme ve dinlenme rekorları kırmaktadır. 2006 yılında en çok dinlenen youtube şarkıları içinde 17. Sırada yer almıştır.

Müzik Piyasasında Albümleri

2010 yılında Patlar müzik ile müzik piyasasına tamamen girmiştir ve dinleyici kitlesi her geçen gün artmaktadır. 2017 yılında Aura isimli bir albüm çıkararak dinleyicilerine müzik ziyafeti veren Norm Ender müzik kariyerini sürdürmeye devam etmiştir. İzleyici ve dinleyicilerini arttıran ve beli bir kitleye hitap eden sanatçı söz ve müziği kendisine ait olan Mekanın Sahibi adlı şarkı ile yeni bir rekora imza atmıştır.

Norm Ender tüm parçaları için https://www.mp3indirdur.mobi/2045-1-sanatci-sarkilari-norm-ender-indir.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.