MHP İl Başkanı Candemir: Ne yazık ki derdiniz 1. sınıf tarım arazileri ya da doğa değil şehrin gelişimine engel olmak.

MHP İl Başkanı İsmail Candemir URAYSİM Projesi’nin engellenmesi için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin üstün bir gayret sarf ettiğini belirterek, “Keşke URAYSİM gibi bir projenin iptali için gösterdiğiniz hassasiyetin binde birini Odunpazarı Belediyesinin beton ve plastik yığınına çevirdiği Hamamyolu projesi için gösterseydiniz. Bu proje kapsamında kesilen ağaçlar için feryat etseydiniz belki inandırıcı olurdunuz” dedi.

MHP İl Başkanı Candemir: Ne yazık ki derdiniz 1. sınıf tarım arazileri ya da doğa değil şehrin gelişimine engel olmak.
01 Ağustos 2023 Salı 13:20

Candemir, URAYSİM Projesi’nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceklerini belirterek, şunları söyledi: 2012 yılında ülkemizin acil ihtiyaçları arasında yer alan ve şehrimize büyük katkı sağlayacak URAYSİM projesinin engellenmesine yönelik Eskişehir Büyükşehir Belediyesi üstün bir gayret sarf ediyor. Yerel mahkemeden sonra üst mahkeme de bu kararı onamış. Gerekçe neymiş efendim 1. Sınıf tarım arazisi evet Alpu ovası önemli.

Peki imara açıp oteller ve eğlence merkezi haline getirdiğiniz fabrikalar bölgesi önemli değil miydi? 25 yıllık yerel iktidarınızda imara açtığınız Söğütönü, Kızılyer, Sümer, Aşağısöğütönü, Fabrikalar bölgesi, Karagözler 1.  sınıf tarım arazisi değil mi? Kaçak villa yaptığınız Söğütönü 1. sınıf tarım arazisi değil mi? Ya da belediyelerdeki üst düzey bürokratlarınızın gölet manzaralı kaçak yapıları koruma havzası içinde değil mi?

Keşke URAYSİM gibi bir projenin iptali için gösterdiğiniz hassasiyetin binde birini Odunpazarı Belediyesinin beton ve plastik yığınına çevirdiği Hamamyolu projesi için gösterseydiniz. Bu proje kapsamında kesilen ağaçlar için feryat etseydiniz belki inandırıcı olurdunuz. Bu gayretinizi Eskişehirin alt yapı, imar, şehir içi ulaşım, otopark gibi yerel yönetimlerin asil görevlerini yerine getirmek için gösterseydiniz biz de  sizi takdir edip destek verseydik.

Ne yazık ki derdiniz 1. sınıf tarım arazileri ya da doğa değil şehrin gelişimine engel olmak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.