Melih Aydın İYİ Parti’den aday adayı olacağını açıkladı

Çarpışma programına konuk olan iş insanı Melih Aydın İYİ Parti’den aday adayı olacağını açıkladı. Aydın, “Sürecin sonunda Türkiye kazansın istiyoruz. Aday adaylığı süreci sonunda listede yer bulamazsak tüm imkanlarımla adayların yanında yer alırım. Aynı şeyi bende beklerim” dedi.

Melih Aydın İYİ Parti’den aday adayı olacağını açıkladı
01 Şubat 2023 Çarşamba 12:46

Aydın programda adaylığı ile ilişkin sorulan soruya şu yanıtı verdi: İYİ Parti’de resmi bir görevim yok. Gönül bağım var. Zekasına ve insanlığına güvendiğim abilerim, ablalarım, kardeşlerim İYİ Parti’ye bir umut olarak gönül verdi… Bende onlarla birlikte gönül verdim. Atatürk, Cumhuriyet, laiklik, milliyetçilik bizim kutsalımızdır. Türkiye’de yaşayan herkes bizim kutsalımızdır. İki seçenek sunuluyor, birine evet dediğinde hain ilan ediliyorsun. Bunlardan sıkıldık. Bugüne kadar hiç siyasi bağım olmadı. Aday adaylığı süreci herkese açık… Bu kriterlere eğer uyacaksam evet aday adayıyım. İYİ Parti’nin kriterleri beni kapsıyorsa evet Eskişehir’de aday adayı olacağım. Sonraki süreç nasiptir, kısmettir, takdirdir. Gençler heveslensin. Gençler cesaretlensin. Bu ülkeyi biz kurtaracağız. Sürecin sonunda Türkiye kazansın istiyoruz. Aday adaylığı süreci sonunda listede yer bulamazsak tüm imkanlarımla adayların yanında yer alırım. Aynı şeyi bende beklerim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.