Eskişehirspor kadrosunu güçlendirecek

Eskişehirspor, Trabzonspor’a olan borcunu ödemesinin ardından 4 yılın sonunda transfer yasağını kaldırdı. Şehirde kutlamalar başladı.

Eskişehirspor kadrosunu güçlendirecek
01 Şubat 2023 Çarşamba 23:47

Eskişehirspor son olarak Trabzonspor’a borcunu ödeyip, borcu bulunan tüm kulüp antrenör ve futbolculardan gerekli imzaları alarak transfer tahtasını 4 yılın sonunda açtı.

Taraftar tesislerde buluştu

Sosyal medyada yaptıkları renkli paylaşımlar ile sevinç gösterilerinde bulunan taraftarlar daha sonra Eskişehirspor Tesislerine giderek takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Koca:Trabzonspor borcu diye bir borç yoktur

Eskişehirspor Tesisleri’nde basın mensuplarının karşısına geçen Eskişehirspor Kulüp Başkanı erkan Koca, bugüne kadar büyük çileler çektiklerini belirterek, Eskişehirspor’u Süper denen lige çıkarmak için doğru adımlar atmayı ve o hedefe ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Trabzonspor borcu diye bir borcun kalmadığını belirten Koca, borcun ödenmesinde sponsor olan Alkaş Grup’a teşekkür etti.

Gözler transferlerde

Siyah-Kırmızılı kulüp Süper Lig’de 2009-2010 sezonunda Bursaspor formasıyla şampiyonluk yaşamış İsmail Haktan Odabaşı ile anlaştı. Stoper mevkisi için anlaşılan isim ise son olarak Isparta 32spor’da forma giyen İsmet Kavuştu oldu. Eskişehirspor defans hattına bir diğer takviyeyi  Ömer İnan ile yapacak. Son olarak Sivas Belediyespor’da forma giyen Ömer, bu sezon Sivas ekibiyle 13 resmi maçta forma giydi. Eskişehirspor hücum hattını Ayberk Altan ile son olarak Fenerbahçe altyapısında forma giyen Melih Bostan ile güçlendirmeyi amaçlıyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.