KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ BÜYÜKERŞENLE BİRARAYA GELDİ

Türkiye Kent Konseyleri Birliği 9. Dönem Başkanlığı Devir Teslim Töreni için Eskişehir’de bulunan Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Üyeleri ve Danışmanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

KENT KONSEYLERİ BİRLİĞİ BÜYÜKERŞENLE BİRARAYA GELDİ
17 Şubat 2018 Cumartesi 12:41

 9. Türkiye Kent Konseyleri buluşma toplantısı ve Dönem Başkanlığı Devir Teslim Töreni için Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen heyeti Eskişehir’de görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Büyükerşen, gönüllülük esasıyla çalışan kent konseylerinin önemine değinerek birlik çalışmaları hakkında heyetten bilgi aldı.

 

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu Dönem Başkanı Necati Binici ise, sürdürülebilirlik adına Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yürütme Kurulu kararı gereğince her yıl yeni bir dönem başkanının seçildiğini ve yeni dönem başkanlığını Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy’a devredileceğini söyledi. Eskişehir’de gerçekleştirdiği başarılı şehircilik çalışmalarından dolayı Yılmaz Büyükerşen’i kutlayan Binici, Başkan Büyükerşen’in Türkiye’de örnek belediye başkanı olduğunu ifade etti.

 

Birlik Başkanlığı görevini üstlenecek olan Nuray Akçasoy’a görevinde başarılar dileyen Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Kent Konseyi ve gönüllülerinin çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.