KAYNARCA: SANDIK DIŞINDA DA HER ZAMAN HEMŞERİLERİMİZLEYİZ

Ak Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı güven tazeleyerek kongresini tamamlayan İbrahim Yılmaz Kaynarca, mahalle başkanları ve yönetimlerinde yaptığı değişikliklerin ardından yeniden seçim bölgesinde vatandaşlarla buluşmaya başladı.

KAYNARCA: SANDIK DIŞINDA DA HER ZAMAN HEMŞERİLERİMİZLEYİZ
17 Kasım 2017 Cuma 14:41

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ve teşkilat üyeleri, her gün bir mahallede sorun tespiti, yolları ve genel mahalle durumunu kontrol eden ekipler tüm günü mahallede geçirerek hasta, yaşlı, şehit ailesi ve esnaf ziyaretleri yapıyor.

Konu ile ilgili olarak İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca; “ Seçimle alakası olmaksızın 6 aylık çok düzenli bir program hazırladık, her mahallede kendi sorunları ve yerel yönetimin sorumlulukları ile ilgili bir dosya hazırlayıp kendi üzerimize düşenlerin tespitini, belediyenin üzerine düşenlerin de takibini yapmaya çalışıyoruz. Ekibimizle birlikte yüzlerce eve ziyaret gerçekleştirildi. Sadece ben 50 civarında eve ziyaret gerçekleştirdim. Gönül olmasa, milletle birlikte olma isteği olmasa bunların yapılması imkansız.” dedi.

Tepebaşı halkı da bu programlara büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdi. Başkan Kaynarca, “Seçim sandık dışında da her daim hemşerilerimizleyiz. 2019 için milletimize doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Yapmadıklarını anlatan makyajcı belediyeyi kapı kapı anlatacağız. Memleketimiz için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz, her zamanki umursamaz tavırları ile belediyenin oluşturduğu mağduriyeti gidermek için gerekli çalışmaları yapacağız. Tüm kardeşlerimizi kucaklıyoruz, birlik ve beraberlik içinde çalışan teşkilatım ile gurur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.