KARARMANDAN: LAF OLSUN DİYE SORU ÖNERGESİ DE VERİLMEZ Kİ

Eskişehir’de bin 86 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi’ndeki yangın merdivenleri, hastane personeli tarafından kullanılan ‘personel kartı’ ile açılabiliyor iddiasını meclis gündemine taşıyan Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’e yanıt Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Karaman’dan geldi.

KARARMANDAN: LAF OLSUN DİYE SORU ÖNERGESİ DE VERİLMEZ Kİ
02 Şubat 2020 Pazar 17:21

Sosyal medya hesabından Utku Çakırözer’in meclis gündemine taşıdığı konu ile ilgili açıklama yapan Kararman “Laf olsun diye soru önergesi verilmez ki” diyerek şu açıklamalarda bulundu:  

Şehir hastanelerinin kuruluş şekline ( Yap işlet devret yada Kamu - Özel ortaklığı) ilk günden bu tarafa karşı çıktım ve halen eleştiriyorum.
haberi okuyunca yazma zorunluluğu hissettim.

Şöyle ki ; Sayın vekilin iddiaları asılsız ! Kim bilgi vermiş ise mutlaka haber kaynağını gözden geçirmeli !
Yangın merdivenleri herkese açık ve rahatlıkla kullanılıyor. Sadece yoğun bakımlar ve Kadın Doğum ve çocuk servislerine çıkan yangın merdivenleri kart ile açılıyor. Yoğun bakım ve Kadın Doğum ve çocuk servislerinin olduğu yerler steril ve güvenilir olmak zorunda..

İddaların en kötüsü ve bilgisizce yapılanı ise , Yangın durumunda ,
Sağlık Çalışanlarının kaçarak hastaları orada bırakacakları..

Tüm sağlık çalışanlarının olası bir yangında kendilerinin görevli olduğu alanlar tespit edilmiş ve kendilerine bildirilmiştir.
Bu bölgelerde ki hastalar tamamen taşınmadan görev alanlarını terk etmez / edemezler!
Laf olsun diye soru önergesi de verilmez ki Sn. Çakırözer

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.