KARACAN, İLK STK ZİYARETİNİ TÜRK-İŞ’E YAPTI

Sivil toplum ve halkla ilişkilerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, sivil toplum ziyaretlerinden ilkini başkan yardımcılarıyla birlikte Türk-İş'e gerçekleştirdi.

KARACAN, İLK STK ZİYARETİNİ TÜRK-İŞ’E YAPTI
01 Ağustos 2017 Salı 19:57

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ı makamında ziyaret eden Karacan daha sonra basın mensuplarına bir açıklama gerçekleştirdi. Karacan konuşmasında "Bizim kültürümüzde işçi-işveren el eledir, birdir, beraberdir. Ne zaman işçimiz mutluysa, bizde mutlu oluruz. Burada benim görevim diyalog kapılarını açmak. Yeni görevimde de bunu "istişare sünnettir" yaklaşımıyla gerçekleştireceğiz. İşsizlikle mücadele Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın en temel önceliği. Biliyorsunuz kendisi işverenlere işçi alın çağrısında bulundu. Bu çağrının ülkemize büyük katkıları olacak. Başta Türk-İş Genel Başkanımız Ergün Atalay olmak üzere yönetim kurulu üyelerine ve Türk-İş'in tüm üyelerine ülkemize yaptıkları katkılardan, Türkiye'ye verdikleri hizmetlerden dolayı içten teşekkür ediyorum" dedi.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.