KAR KIŞ DEMEDEN ‘HAYIR’I ANLATIYOR

CHP Milletvekili Usluer, tek tek sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor, anayasa değişikliği paketine neden ‘hayır’ denilmesi gerektiğini anlatıyor.

KAR KIŞ DEMEDEN ‘HAYIR’I ANLATIYOR
27 Ocak 2017 Cuma 14:09

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Anayasa değişikliği görüşmelerinin meclis ayağının ardından Eskişehir'de sivil toplum kuruluşlarını, meslek odalarını ziyaretlerini sürdürüyor.  Baro Başkanı Rıza Öztekin ve üyelerle buluşan Usluer, sürecin ülkenin lehine bir yönde ilerlediğini ve bunun bu şekilde sürmesi için çok çalışılması gerektiğini ifade etti. Siyasetçi kimliğini ikinci plana attığını ifade eden Usluer, "Bu içinde bulunduğumuz durum siyasetin de üstünde bir durum. Sivil toplumun, meslek odalarının, derneklerin, vatandaşın daha çok birlik olduğunu görmek güç veriyor. Yapılan anketler 'Hayır'ı destekleyenlerin artışta olduğunu gösteriyor fakat buna rağmen vatandaş huzursuz. Kimse huzursuz olmasın, biz haklıyız ve güçlüyüz. Bu süreci hep birlikte aşacağız. Benim güzel günlerin geleceğine olan inancım tam" dedi.
Baro Başkanı Öztekin, referandumda sağlıklı bir ortamda seçim yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını, bu süreçte Anayasa değişikliği ile nelerin değişeceğini vatandaşa anlatma konusunda da çalışmalarının olacağına değindi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.