Hayır kampanyası yapan genç vuruldu

İstanbul’un Maltepe ilçesinde ‘Hayır’ kampanyası yürüten CHP Gençlik Kolları’nın aracına kurşun sıkıldı, bir kişi karnından vuruldu.

Hayır kampanyası  yapan genç vuruldu
27 Ocak 2017 Cuma 14:12

Saldırıyı Twitter hesabından duyuran CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, ‘Hayır’ kampanyası için afiş asan CHP Maltepe Gençlik Kolları üyesi M.D. isimli yurttaşın silahla vurulduğunu ve hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Yarkadaş, M.D.’nin afiş çalışmasının ardından evine kadar takip edilerek bindiği araca ateş açıldığını belirtti: “Üstelik saldırganlar bununla yetinmedi. Sokakta kimlik kontrolü yaparak adeta terör estirdi. Gençlerimize üzerlerinde taşıdığı ‘Polis gazetesi’ tanıtım kartını gösteren kişiler, MD adlı arkadaşımızın oturduğu sitenin kapısına kadar dayandı.”

CHP’li vekil, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’la seslenerek, “Sayın Soylu ve Sayın Kurtulmuş’un İstanbul’daki bu eşkıyalığa karşı ne yapacağının takipçisi olacağız. Halkımızı da bu bağlamda bir kez daha sağduyuya davet ediyor ve provokasyonları boşa çıkarmaya davet ediyoruz. Ve diyoruz ki; ne yaparlarsa yapsınlar: Biz kazanacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.