Jale Nur Süllü: Partimizin savrulmasına izin vermeyeceğiz

CHP Genel Merkezi 4-5 Kasım’da kurultaya gidiyor. Değişimciler ile genel merkezciler arasında geçecek olan kurultay yarışı öncesi, birçok partili TBMM’nde basın açıklaması yaparak Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini duyurdu.

Jale Nur Süllü: Partimizin savrulmasına izin vermeyeceğiz
01 Kasım 2023 Çarşamba 15:56

“GENEL BAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE GERÇEK BİR DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATMA KARARLILIĞI”

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Süllü, “Partimizin savrulmasına izin vermeyeceğiz” diyerek şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet’imizin ikinci yüzyılında biz Cumhuriyet Halk Partililer, Ata’mızın bize gösterdiği hedefler doğrultusunda yürüme kararlılığındayız. “Umutsuz durumlar yoktur; umutsuz insanlar vardır” anlayışıyla ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve toplumsal çöküşe karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Mücadelemizi sürdürürken de “değişim diyerek neyi değiştireceğini tanımlayamayanlarla”, “geçmişte yanlış yapıldı yorumlarında sorumluluğu olan kadrolarla” ve “Cumhuriyet Halk Partisi’ni dizayn etme hevesine kapılanlarla” partimizin savrulmasına izin vermeyeceğiz. Gerçek değişim ve dönüşümün gerçekleşmesi için güven, devlet adamı nosyonu, birikim ve deneyimin gerekliliğinin bilincindeyiz. Milletvekili arkadaşlarımızla umudu yeniden yeşerterek Genel Başkanımızın önderliğinde gerçek bir dönüşümü başlatma kararlılığımızı açıkladık.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.