İYİ Partili Ektaş: Alpu yolunda yitirilen her canın sorumlusu Ak Partidir

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş, son 10 yılda 600 den fazla ölümlü kazanın yaşandığı Alpu yolu üzerinden AK Parti’ye yüklendi. Alpu yolunda meydana gelen kazaların sorumlusunun Eskişehir’den Ankara’ya gidip Bakanlıkta fotoğraf çektirip eli boş dönenler olduğunu belirten Ektaş “Her seçim döneminde samimiyetsiz vaatlerle halkı kandırma politikalarınızdan vazgeçiniz” dedi.

İYİ Partili Ektaş: Alpu yolunda yitirilen her canın sorumlusu Ak Partidir
01 Nisan 2021 Perşembe 13:00

Geçtiğimiz gün yaşanan trafik kazası ile bir kez daha gündeme Gelen Alpu yolu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İYİ Parti İL başkkanı Mehmet Ektaş, “Siyasete alet edilen, seçimler öncesi seçim sofralarına meze edilerek gündeme getirilen Alpu yolu, AK Parti iktidarının duyarsızlığı, öncelikleri tanımlayamayan, anlamayan kavramayan sığ düşüncesi nedeniyle canları almaya devam ediyor” dedi.

Son 10 yılda önemli sayısı ölümlü 600’den fazla ölümlü kazanın meydana geldiği Alpu yolunda dün meydana gelen kazada 1 vatandaşın daha vefat ettiğini, 5 vatandaşın daha yaralandığını hatırlatan Ektaş sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Bir çok seçim öncesi olduğu gibi en son 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesinde, 13. Mart.2019 tarihinde AK Parti İl Başkanımız ile 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve geçen hafta AK Parti MKYK Üyeliğine seçilen Sayın Burhan SAKALLI, Alpu yolunun 5. Kilometresinde yaptıkları basın açıklamasında , “39 kilometrelik yolun kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların sürdüğünü, kent halkının yanı sıra Alpu, Mihalıççık ve aynı güzergahtaki diğer ilçelerin ulaşımını sağlayan kara yolunda başlatılan çalışmanın çok önemli olduğunu, Eskişehir ve ilçelerini kapsayacak bir büyük yatırımın başlamasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, daha önce genişletilen yolun duble yola dönüştürüldüğünü”  ifade etmişlerdi. Ancak, bu yolu kullanan vatandaşlarımız bugüne kadar ne bölünmüş yol gördü, ne genişletilmiş yol.Alpu yolunda meydana gelen kazaların sorumlusu, 40 Kilometrelik yola kaynak bulamayan ancak Kanal İstanbul gibi getirisi olmayacak projeye milyarlarca lira harcayabilen zihniyetdir, daha geçen hafta TBMM’ne 69  makam aracı daha kiralayan arsızlıktır,

Alpu yolunda meydana gelen kazaların sorumlusu, 40 kilometrelik yola kaynak bulamayan ancak Kıbrıs’a 9 uçakla israf yolculuğu yapan vurdum duymazlıktır, hazinenin 128 milyar dolarını Londra tefecilerine kaptıranlardır,

Alpu yolunda meydana gelen kazaların sorumlusu, Eskişehir’den Ankara’ya gidip Bakanlıkta fotoğraf çektirip eli boş dönenler, Büyükşehir’in yapamadığı hizmetleri AK Partili Belediyelerimiz el ele verip yapacak diyecek kadar gerçekliklerden uzaklaşmış çaresizliğe sarılanlardır.

İYİ Parti olarak daha önce 2020 yılı Haziran ayında yaptığımız çağrıyı yineliyoruz;

Her seçim döneminde samimiyetsiz vaatlerle halkı kandırma politikalarınızdan vazgeçiniz.

Amasız, fakatsız, mazeret üretmeden, acil olarak; Eskişehir Alpu yolunun tamamını oyalamadan ivedilikle ihale ediniz ve yapımını gerçekleştiriniz.

 Hemen akabinde Alpu, Beylikova ve Mihallıççık bağlantısını tamamlayarak Ölüm Yolu olarak sık sık gündeme gelen bu yolu bitiriniz.

Eskişehir İYİ PARTİ Teşkilatı olarak bilinmesini isteriz ki bu konunun sıkı takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.