Okullardan iyi haberler gelmiyor

Eğitim Sen düzenlediği basın toplantısında “bulaşma bu şekilde devam ederse ilerde çok daha vahim sonuçlarla karşılaşabiliriz” dedi.

Okullardan iyi haberler gelmiyor
01 Nisan 2021 Perşembe 13:16

“Yapılamayan filyasyon, yetersiz temaslı tespiti ve izlemi, ekonomik çıkarlar için zamanında alınmayan önlemler ve kontrolsüz kaldırılan tedbirler sonucu vaka sayıları hızla artmaktadır” diyen Eğitim Sen Şube Başkanı Faik Alkan, Yanlış politikaların bedelini öğrencilerin ve eğitim emekçilerinın ödediğini belirtti. Okullardaki vakalar ile ilgili olarak son bilgileri paylaşan Alkan, Şeker İlkokulu karantinada 3 öğretmen 2 öğrenci pozitif 110 e yakın öğrenci temaslı, Toki Ahmet Hamdi Bayraktar karantinada 3 öğretmen pozitif çok fazla öğrencide pozitif, Hızırbey İmam hatip Ortaokulu karantinada, Emine Cahide Karaali orta okulu karantinada, Çamlıca Ticaret Odası İlkokulu 1 hizmetli pozitif , Çamlıca Şehit Muhammed Safitürk imam hatip 1 pozitif, Çifteler Gazi İlkokulu 1 öğretmen pozitif, Vali Münir Raif 1 öğretmen pozitif, Seyitgazi Şehit Kamil Üngör Orta Okulunda 1 öğrenci pozitif, Şehit Gaffar Okkan Ortaokulu 1 öğretmen pozitif Okul uzaktan eğitimde olduğunu söyledi.

Eğitim emekçilerinin, öğrencilerimizin hakları, sağlığı için çağrıda bulunan Eğitim Sen Eskişehir Şubesi Acil kapanma gerçekleştirilmelidir. Tüm eğitim emekçileri aşılanmalıdır. Düzenli test yapılmalıdır. Sınavlar iptal edilmelidir. Dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.