İYİ PARTİ’DEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, olası bir erken seçimde İYİ Parti’nin seçimlere katılamayacağına yönelik iddialara cevap verdi.

İYİ PARTİ’DEN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI
18 Nisan 2018 Çarşamba 12:46

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu düzenlediği basın toplantısında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin erken seçim çağrısını değerlendirdi.

İYİ Parti’nin olası bir erken seçimde, seçime giremeyebileceği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Kabukçuoğlu, “ Bilgisizlik ya da kasıttan İYİ Parti’nin seçime giremeyeceği iddia edilmektedir. İYİ Parti ilk Büyük Kongresi’ni, Kurucular Kurulu vasıtası ile 10 Aralık 2017 tarihinde yapmıştır. 2820 sayılı Kanunun 14. Maddesi 9 fıkrasına göre 12 Haziran 2018 tarihinden itibaren yapılacak seçimlere katılmaya hakkı vardır. Siyasi tarihimizde bu şartları geçekleştiren 3 parti seçimlere girmiştir.” dedi.

İYİ PARTİ'NİN B, C VE D PLANLARI VARDIR

İYİ Parti’nin 79 ile teşkilatlanmasını tamamladığına değinen İl Başkanı Kabukçuoğlu, “ Şayet Türkiye’de hukuk, anayasa ve yasalar İYİ Parti korkusu ile yok sayılmazsa, YSK yasaları ve kendi aldığı kararları çiğnemezse, İYİ Parti bir siyasi partinin genel seçimlere katılabilmesi için gerekli şartları yerine getirmiştir. Her türlü ihtimale karşı İYİ Parti’nin B, C ve D planları vardır. Vatandaşlarımızın endişelenmesine gerek yoktur. İyi Parti ne zaman yapılırsa yapılsın seçimlere katılacak ve milletimizin desteği ile iktidar olacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız  da Meral Akşener’dir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.