İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: AK Parti’yi sandıkta nakavt edeceğiz!

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yeni Üye Katılımı, Birlik ve Beraberlik Gecesi Yemekli Toplantısı” Altınsaray Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın: AK Parti’yi sandıkta nakavt edeceğiz!
30 Ocak 2022 Pazar 15:24

İYİ Parti Ankara Milletvekili Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Bölge Teşkilat Başkan Yardımcısı Halil Aydoğdu, Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, Eskişehir İlçe Başkanları, Kütahya ve Bilecik İl Başkanları ile yüzlerce İYİ Parti Tepebaşı İlçe Üyesinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, büyük bir coşku ve heyecan yaşandı.Toplantının ilerleyen saatlerinde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ATAÇ’ın katılımı ise geceye ayrı bir renk ve anlam kattı. Millet ittifakının birbirine ne kadar yakın olduğunun mesajları verildi. Koray Aydın ile Ahmet Ataç arasındaki samimi diyalog dikkat çekiciydi. Açılış konuşmasında Koray Aydın’ı “sevginin dili ve aşkın şairi Yunusemre’nin, nükteyle eleştirinin sultanı Nasrettin Hoca’nın, İslamın Kılıcı Seyit Battal Gazi’nin şehri, Mustafa Kemal’in halkını aydın ve faal olarak nitelendirdiği, eğitim, kültür ve sanatın başkenti Eskişehirimizin Tepebaşı İlçesinde sizleri aramızda görmenin sevinç ve onurunu yaşıyoruz” sözleriyle selamlayan Organizasyonun ev sahibi Tepebaşı İlçe Başkanı İsmail TÜRK, yaptığı konuşmasında Tepebaşı İlçe Teşkilatının üye kampanyaları, stand çalışmaları, mahalle başkanlıkları ve sandık görevlileri atamalarının geldiği noktalar hakkında bilgiler verdi.

İYİ Parti toplumun Umudu Olmuştur.

Daha sonra kürsüye gelen Koray Aydın, İYİ Partinin ortaya çıkışına neden olan dinamikleri sıralayarak cesur insanların verdikleri destekle kısa sürede partinin bugün %20 bandını aştığını, oylarını sürekli arttıran tek partinin İYİ Parti olduğunu ve seçimlerden de birinci parti olarak çıkacaklarına olan inancı vurguladı.  Konuşmasında, AK Parti politikaları nedeniyle Ülkenin yaşadığı sorunların, adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Modeli denen aslında tek adam rejimi olan sistem sonrası derinleştiğine ve eşi benzeri görülmemiş bir ekonomik, finansal ve siyasal krize dönüştüğünü ifade etti. Şu anda uygulandığı iddia edilen ekonomik modelin ise model falan olmadığını, yanlış politikalar nedeniyle Türk Lirasının değersizleştirildiğini, vatandaşın alım gücünün sıfırlandığını, fakirliğin daha da yaygınlaştığını ifade eden Aydın, iktidar temsilcilerinin uyguladıkları modele isim verirken dahi birbirlerini yalanladıklarını söyledi. Bu sistemin devam edemeyeceğini, zamların altından fakir fukaranın kalkamayacağına belirten Koray Aydın, bütün toplum kesimlerine elini uzatan ve umut veren partinin İYİ Parti olduğunu olduğun işaret etti.

Türkiye’nin Kurumsal Manada En İyi İşleyen Partisi İYİ Partidir.

İYİ Partinin üye sayısının 31 Aralık tarihi itibarıyla 512 bin olduğunu, bu kış kıyamette, olumsuz hava şartları içinde Ocak ayında 14 binin üzerinde yeni üye katılımı olduğuna dikkat çeken AYDIN, Türkiye’nin kurumsal manada en iyi işleyen partisinin İYİ Parti olduğunu iddia etti. Koray Aydın, İYİ Partinin ekonomi kadrolarının ülkenin sorunlarını doğru tespit ettiğini ve çözüm projelerinin hazır olduğunu söyleyerek seçimi zaferle sonlandıracaklarını ve Millete zulmeden AK Partiye dersini sandıkta vereceklerini, abondene olmuş iktidarı sandıkta nakavt edeceklerini belirti.  Programın devamında partiye yeni katılan üyelerin rozetleri takıldı, Tepebaşı Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Ektaş ile bir dönem İlçe Başkanlığı görevini yapmış olan Özkan Gündoğan’a plaket takdim edildi, parti çalışmalarına ve üye kazanımına destek veren partililere teşekkür belgesi verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.