İYİ Parti Tepebaşı'nda ikinci aday

11 Aralık’ta yapılacak olan İYİ Parti Tepebaşı İlçe Kongresi’ne Tamer Özdemir’in ardından Nusret Kabasakal da başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Tepebaşı'nda ikinci aday
15 Kasım 2022 Salı 14:55

İYİ Parti Tepebaşı İlçe Binası’nda yapılan açıklamada Kabasakal, “Bugün Türkiye olarak, Türk milleti olarak zordayız ve dardayız. İstiklal ve istikbalimize göz dikilmiş,etrafımız sarılmış, hainler içten ve distan memleketimizi dört koldan kuşatmış durumda.

Ülke ve millet olarak resmen bir beka mücadelesi veriyoruz. Bu nedenle birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vatan sevdasını, Milliyetçilik ve Atatürk devrimlerinin ruhunun oluşmasını fırsat bilerek, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamını yeniden oluşturup, birlik ve beraberliğimizin, kardeşlik duygularımızın, arkadaşlık bağlarımızı yeniden yeşertip güçlendirmeliyiz. Partimize ve davamıza gönül vermiş iyiler hareketinin cesur İnsanlarını kucaklayarak hep birlikte el ele verip iktidar için yürümeliyiz...

Haksızlığa, yalana, talana zalimlerden hesap sormak devletin sistemini değiştirip Atatürk ilke ve devrimlerini etkisizleştiren, parlamenter sistemi ortadan kaldıran tek adam ucube sistemini değiştirmeye and içmiş cesurlar hareketinin bir parçası olmak için, 11.12.2022 de yapılacak İYİ Parti Tepebaşı ilçe kongresinde Tepebaşı ilçe başkanlığına aday olduğumu değerli basın mensuplarımızın aracılığı ile Eskişehir halkına ve iyi partinin bütün delege ve Üyelerine deklare ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.