İYİ PARTİ ODUNPAZARI’NDA ADAY ÇIKARTMAYABİLİR…

“Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen birkaç gün önce İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ile görüşmüş. Görüşmede hangi konular var bilinmez ama konuşmaların büyük bölümü Odunpazarı meselesine yönelikmiş…”

İYİ PARTİ ODUNPAZARI’NDA ADAY ÇIKARTMAYABİLİR…
16 Ocak 2019 Çarşamba 11:24

İstikbal Gazetesi yazarı Murat Taşkın, bugün ki yazısında İYİ Parti ve CHP arasında devam eden ittifak görüşmelerini değerlendirdi. Taşkın, İYİ Parti Odunpazarı’nda aday çıkartmayabilir…” başlıklı yazısında şunları kaydetti: Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen birkaç gün önce İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu ile görüşmüş. Görüşmede hangi konular var bilinmez ama konuşmaların büyük bölümü Odunpazarı meselesine yönelikmiş.Söylenenlere bakılırsa…Kabukçuoğlu görüşmede, genel merkezin Odunpazarı’nde aday gösterilmesinden yana olduğunu bildirmiş. Büyükerşen CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu ile de bir görüşme yapmış. Karşılıklı görüşme neticesinde Eskişehir’deki ittifak ve Odunpazarı meselesi de konuşulmuş. Yine söylenenlere bakılırsa… Artık Kılıçdaroğlu mu, yoksa bir başka CHP’nin yöneticisi mi aradı bilinmez ama Eskişehir’deki ittifak ve Odunpazarı meselesiyle ilgili olarak İYİ Parti’nin genel başkan yardımcılarından birini aranmış… Ve yine söylenenlere bakılırsa, İYİ Parti genel başkan yardımcısı, Eskişehir’deki ittifak ve Odunpazarı meselsiyle ilgili olarak CHP’lilerle yaptığı görüşme bilgilerini genel Başkan Meral Akşener’e aktarmış…”


YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.