İYİ Parti Milletvekili Kabukçuoğlu; Yerel seçimde pasif kalırsak bundan sonraki…

24 Haziran seçimlerinde ‘millet ittifakı’ içerisinde yer alan İYİ Parti, ikinci sınavı olarak değerlendirdiği yerel seçimlere kendi adayları ile girmeye hazırlanıyor.

İYİ Parti Milletvekili Kabukçuoğlu; Yerel seçimde pasif kalırsak bundan sonraki…
19 Eylül 2018 Çarşamba 14:10

ESGROUP ziyaretinde konuşan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, yerel seçimlerde, diğer partilerle ittifak yapıp yapmayacakları konusunda; “Yerel seçimde pasif kalırsak bundan sonraki genel seçimde partinin aktifleşmesi zorlaşır” dedi.

Bizi buçuk parti göstermeye çalışıyorlar

Yerel seçimlerde CHP’yi destekleyeceklerine ilişkin iddialara yanıt veren Kabukçuoğlu, “İşte aday çıkarmayabilir Eskişehir’de İYİ Parti… Hep buçuk parti göstermeye çalışıyorlar bizi. Öyle bir şey yok. Öyle bir şey olamaz. Suni bir projenin ayağı bu, algı yaratma çabası. Bakın bunu sadece yerel seçim olarak değerlendirmeyin. Parti bundan sonra genel seçime de gidecek. Şu anda yerel seçimde pasif kalırsak bundan sonraki genel seçimde partinin aktifleşmesi zorlaşır” ifadelerini kullandı

Sanki il başkanlığı beklentisi vardı

Kabukçuoğlu, İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Mehmet Ektaş’ın istifa haberlerine ilişkinse , “Daha yazısını vermedi. Önce bana geldi, ‘ben bu kadrodan memnun değilim, pozisyonumdan memnun değilim’ dedi. Ben de bu pozisyonunun değiştirilmesinin mümkün olmadığını kendisine anlattım. Öyle olunca, ‘ben o zaman istifa ediyorum’ dedi. Biz de, ‘sen bilirsin’ dedik. Yine yönetim kurulu ve başkanlık divanı toplandı, onlara da şifahen söyledi. Ama yazılı bir dilekçesi yok elimizde. Sanki il başkanlığı beklentisi vardı” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.