İYİ Parti ikinci vekili algı yüzünden kaybetmiş

İYİ Parti İL Başkanı Emine Edizgil sokaktaki vatandaşın kendilerine "tek başınıza girseydiniz biz size oy verecektik" dediğini belirterek, "Bizi bir takım yerlere konumlandırdılar, birtakım yerlerle hareket ettiğimizi düşündüler ve biz bu nedenle Eskişehir’de ikinci vekili çıkaramadığımızı düşünüyorum. Herkes canla başla çalıştı. Biz kamuoyunda oluşturulan algılar yüzünden Eskişehir’de ikinci milletvekilimizi alamadık" dedi.

İYİ Parti ikinci vekili algı yüzünden kaybetmiş
01 Temmuz 2023 Cumartesi 15:31

Bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulunan Emine Edizgil, “Herkes canla başla çalıştı. Biz kamuoyunda oluşturulan algılar yüzünden Eskişehir’de ikinci milletvekilimizi alamadık” dedi. 
İYİ Parti il teşkilatı il binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Bayramlaşma töreni İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, 27. Dönem Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, 28 Dönem Milletvekili Adayı Melih Aydın, ve çok sayıda partili katıldı. 
Bayramlaşmada açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, “Bayramlar birlikteliğin önde olduğu günlerdir. Seçim sonuçlarından çok mutlu değiliz. Eskişehir olarak elimizden geleni yaptık. Halkın iradesine saygı duyuyoruz. Umudumuzu yitirmedik. Ben inanıyorum ki, yerel seçimlerde tüm gücümüz ile çalışacağız” şeklinde konuştu. Basın mensupların da sorularını yanıtlayan Edizgil,teşkilatlar olarak şehirde çok başarılı bir çalışma yürüttüklerine dikkat çekti. Edizgil, “Bizim dışımızda gelişen olaylar vardı, oluşturulan algıyı biz yıkamadık. Bize karşı bir tepki değildi. Sokaklarda bize söylenen ‘Siz tek başınıza olsaydınız biz size oy verecektik’ Bizi bir takım yerlere konumlandırdılar, birtakım yerlerle hareket ettiğimizi düşündüler ve biz bu nedenle Eskişehir’de ikinci vekili çıkaramadığımızı düşünüyorum. Herkes canla başla çalıştı. Biz kamuoyunda oluşturulan algılar yüzünden Eskişehir’de ikinci milletvekilimizi alamadık” ifadelerini kullandı. 
YEREL SEÇİMLERi İŞARET ETTİ
Emine Edizgil’in ardından konuşan Melih Aydın, “Bir seçim atlattık. Bizim gönlümüz rahat. Verdiğimiz sözlerin arkasında durduğumuzu matematiksel olarak görüyoruz. Belediye seçimlerine tek mi gireceğimizi zaman gösterir. Eskişehir teşkilatının bu işlerden daha güçlenerek, bu işlerden güçlenerek çıktığını kurultayda da gördük. Seçim sonuçlarının İYİ Parti’ye yakışmadığını düşünüyoruz. Sonuçlara, bizim dışımızda gelişen dinamikler sebep oldu. Güçlenerek yerel seçimlere hazırlanacağımıza inancım tamdır. Bu bir başlangıçtır, milattır” sözlerini kaydetti. 
Melih Aydın’ın sonrasında partilere seslenen 27. Dönem Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak parti olarak kendilerine güvenerek başarılı olacaklarının altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.