Dönmez yerel seçim startını verdi: Kazanabilecek adaylarla yolumuza devam edeceğiz

“Bu belediyeler var ya belediyeler Yıllarca yönetiyor. Ama imarla ilgili konulara gelince şehri adeta kapatıyor” diyen Eskişehir AK Parti Milletvekili Fatih Dönmez, kira fiyatlarının artmasının nedenini Eskişehir’de yeterince konut olmamasına bağladı.

Dönmez yerel seçim startını verdi: Kazanabilecek adaylarla yolumuza devam edeceğiz
01 Temmuz 2023 Cumartesi 16:01

AK Parti bayramlaşma programında konuşan Eskişehir AK parti Milletvekili Fatih Dönmez, Eskişehir’e değer katacak projeler ile ortaya çıktıklarını belirtti.  Dönmez, seçim öncesi Eskişehir’e verdikleri sözleri hayata geçirmek için çalışmalar hızlı bir şekilde başladıklarını söyledi.  İş dünyasından işçilerin konut problemine yönelik ciddi şikayetler aldıklarını ifade eden Dönmez,  sosyal konutları yetiştirmeye çalıştırdıklarını, ancak bunun tek başına yeterli olmayacağını söyledi. Dönmez hızlı bir şekilde sivil inşaatlara başlanması gerektiğini belirterek, “Orda da sorun bizden kaynaklanmıyor. Bu belediyeler var ya bu belediyeler. Yıllarca yönetiyor. Ama imar ile ilgili konulara gelince şehri adeta kapatıyorlar. Ulaşım da da aynı sorunları yaşıyor muyuz… Herkes kiralardan şikâyet ediyor temeli de şu; Eskişehir’de yeterince konut yok. Belediyelerin yeni alanları imara açması lazım. Kenti planlayanların bunu yapması lazım ki; konutların sayısı artsın, fırsatlar doğsun. Öbür türlü talep arzdan fazla olunca enflasyon oluyor. Kira ve binaları alırken böyle bir durumla karşı karşıyayız. Asıl yetkili olduğu alanlarda bir iş üretemiyorlar… O zaman vatandaşa dedik ki dokuz ay sonra bunları konuşacağız dedik. Yerel seçimlerde de projelerimizi hazırlamaya başlıyoruz. Doğru adaylarla, seçimi kazanabilecek adaylarla yolumuza devam edeceğiz. İlk öncelikli konular toplu konut, konut yapımı ve ulaşım olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.