İl başkanlığını noktaladı, milletvekilliği için kolları sıvadı

Temmuz 2018’den itibaren AK Parti Eskişehir İl başkanlığı görevini sürdüren Zihni Çalışkan, il binasında düzenlenen devir teslim töreninde partililerle vedalaştı.

İl başkanlığını noktaladı, milletvekilliği için kolları sıvadı
14 Mart 2023 Salı 17:17

Devir teslim töreninde açıklamalarda bulunan Çalışkan şu ifadelere yer verdi: 

Temmuz 2018 Tarihinden bugüne kadar büyük bir özveri ve heyecanla yürütmekte olduğum AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı görevimden; 2023 yılı Genel Seçimleri Milletvekili Aday Adaylığımdan dolayı bugün itibariyle ayrılıyorum.Şahsıma bu davama hizmet etme imkanı veren başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere boyunca şahsıma güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR’e, Teşkilat Başkan Yardımcımız İç Anadolu Bölge Koordinatörümüz Sn. Mustafa KÖSE’ye, İl Koordinatörümüz Sn. Çiğdem ERDOĞAN ATABEK’e, önceki dönem birlikte çalışma fırsatı bulduğum Bölge Koordinatörümüz Sn. Halis DALKILIÇ’a ve önceki dönem İl Koordinatörümüz Sn. Abdullah GÜLER’e teşekkür ediyorum... Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde davamızın neferi olarak aynı bilinç ve kararlılıkla yılmadan, yorulmadan azimle çalışmaya devam edeceğimi bilmenizi isterim. Genel Bakanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Eskişehir İl Başkanı olarak atanan değerli yol arkadaşım Süleyman Reyhan’a bu kutlu yolda can-ı gönülden başarılar diliyorum. Şehrimiz ve Ülkemiz için hayırlara vesile olsun.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.