Eskişehirspor yönetimi Büyükerşen’i ziyaret etti

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Eskişehirspor yönetimi Büyükerşen’i ziyaret etti
15 Mart 2023 Çarşamba 12:32

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Ali Onur Cerrah ve Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Büyükerşen’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Koca yönetim olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Büyükerşen’e bilgi verirken, nazik misafirperverliği için de teşekkür etti.

Başkan Büyükerşen de Koca ve ekibine başarılar dileyerek, “Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum. Hem görevinizde hem de bu hafta İzmir’de oynanacak kritik Karşıyaka maçında da yürekten başarılar diliyorum.” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.