İL BAŞKANLARI ERKEN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti, CHP ve MHP Eskişehir İl Başkanları 24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimleri değerlendirdi.

İL BAŞKANLARI ERKEN SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ
18 Nisan 2018 Çarşamba 16:35

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Beştepe’de görüşmesinin ardından seçim kararı çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 24 Haziran Pazar günü seçimlerin yapılacağını duyurdu.

ÜNLÜ: İSABETLİ BİR KARAR

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, seçimin isabetli bir karar olduğunu söyledi. Ünlü, “Türkiye’nin önünün açılması için çok önemli bir karardır. Biz zaten seçime hazırdık. Bir ay önceden Seçim Koordinasyon Merkezlerimizi kurmuştuk. 5 seçim görmüş bir teşkilatız. 2019 yerel seçimleri öncesinde böyle bir seçimi yaşamamız bizim lehimize olacaktır. Türkiye’nin geleceğini görmesi adına isabetli bir karardır. Daha geçe bırakılmaması da isabetli olmuştur.” ifadelerini kullandı.

ÖZKAR: BU KADAR ACELE EDİLMESİ KÖTÜ GİDİŞATTAN KAYNAKLI

CHP İl Başkanı Sinan Özkar ise, erken seçimlerin kötü gidişatı örtbas etmeye yönelik olduğunu söyledi. Özkar şöyle dedi: “Cumhurbaşkanı’nın bu kadar acele etmesi ekonominin kötü gidişatından kaynaklı. Türkiye ekonomisi çıkmazdaydı. Alının bu kadar bunu örtbas etmeye yöneliktir. Bu nedenle seçim kararı alındı. Biz CHP olarak seçime hazırız. Vatandaş neyin ne olduğunu biliyor. Doğru kararı vereceklerdir.”

BIYIK: BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ

MHP İl Başkanı Kadir Bıyık da erken seçimin doğru bir karar olduğunu ve çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Bıyık, “Hayırlı uğurlu olsun. Biz bütün hazırlıklarımızı yapmıştık. Genel Başkanımızın söylediğinden daha kısa bir tarih açıklandı. 66 günümüz var. Biz çalışmalarımıza hız vererek bu süreçten başarıyla çıkmayı amaçlayacağız.” açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.