KABUKÇUOĞLU AÇIKLADI: SEÇİME GİRİYORUZ

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu, 24 Haziran'da yapılacak olan erken seçimlere parti olarak gireceklerini söyledi.

KABUKÇUOĞLU AÇIKLADI: SEÇİME GİRİYORUZ
18 Nisan 2018 Çarşamba 16:49

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısı yapmıştı. Bu çağrının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli Beştepe'de bir araya gelmiş ve yarım saatlik bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmenin ardından Erdoğan, ülkenin içinde bulunduğu durumlardan ötürü seçimleri erkene almanın gerekliliğine işaret etti, seçim tarihini 24 Haziran 2018 olarak açıkladı.  Bu açıklamanın ardından 10 Aralık'ta kongresini gerçekleştiren İYİ Parti'nin seçimlere girip giremeyeceği tartışılmaya başlandı.

İYİ Parti İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu seçimlere gireceklerini söyledi. İl Başkanı Kabukçuoğlu, “12 Haziran’dan sonraki her seçime katılabiliyoruz. Dolayısıyla bu seçimlere de katılıyoruz.  İYİ Parti olarak siyasi faaliyetlerimizi sürdürüyorduk. Bundan sonra da daha yoğun çalışacağız. Tarzımızda hiçbir değişiklik olmayacak. Vatandaşların teveccühü bize çok yüksek. Başarılı bir seçim çalışmasıyla seçimlere gireceğiz” ifadelerini kullandı.

100 BİN İMAZA İLE CUMHURBAŞKANLIĞI'NA ADAYIM


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, "Cumhurbaşkanı adayıyım. 100 bin imzayla cumhurbaşkanı adayı olacağım" dedi. İstanbul'da açıklamalarda bulunan Akşener, şunları söyledi:
''Türkiye'nin gerim gerim gerilmekten bıktığını biliyorum. Aziz Türk milletinin bıktığını, artık kusma haline geldiğini biliyorum bu aşırı gerginlikten. Biz birinci kongremizi 10 Aralık'ta tamamladık. 68 il ve ilçe teşkilatımız buna bağlı olarak kuruldu. Ve o günden itibaren saydığınızda 10 Haziran itibariyle seçime girmeye hazırdır. Herkes ayağını denk alsın. İYİ Parti seçime girecek ve alacak. Abilerin de bu kadar korktuğunu görmüş olduk. Onlar adına gerçekten üzüldüm. Hayırlı olsun seçim milletimize.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.