İbrahim Arslan: 28 Mayıs'ı biz kazanacağız

Millet İttifak’ı bileşenleri toplu olarak basın karşısına geçerek 28 Mayıs seçiminin startını verdi. Toplantıda konulan CHP Milletvekili İbrahim Arslan iktidarın 14 Mayıs seçimlerinde kara propaganda ile amaçlarına ulaşmayı hedeflediklerini belirtirken kimlik siyasetine vurgu yaptı. Arslan “Siyaset toplumsal kimlikler değil toplumsal sorunlar üzerinden konuşulmalıdır” dedi.

İbrahim Arslan: 28 Mayıs'ı biz kazanacağız
17 Mayıs 2023 Çarşamba 15:27

Siyaset toplumsal kimlikler değil toplumsal sorunlar üzerinden konuşulmalıdır. Ancak ne yazık ki kara propaganda ile toplumsal kimlikler üzerinden sonuç alınmaya çalışıldı. Olasılıktan bir tanesi seçimin ikinci tura kalmasıydı. Bu şaşırtıcı bir durum değildir. Eğer bunu bir maç gibi değerlendirirsek bunun ilk yarısı oynanmmıştır. Biz az ile yetinemeyiz. Her birimiz Türkiye’nin ve kendi geleceğimiz için bir irade daha ortaya koyacağız. Sevgili hemşerilerimiz 28 Mayıs’ta oy oranını daha yukarı taşıyacağından kuşkum yok. Birleşe birleşe kazanacağız dedik.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.