Hatipoğlu: “Şapkalarımızı bir kenara bırakıp, Eskişehir için çalışmalıyız”

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, yemin töreni öncesi açıklamalarda bulundu.

Hatipoğlu: “Şapkalarımızı bir kenara bırakıp, Eskişehir için çalışmalıyız”
02 Haziran 2023 Cuma 16:47

Yazarımız Soner Uçak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki 28’inci dönem milletvekili yemin içme törenine katılarak, Eskişehir Milletvekilleriyle görüştü. “Eskişehir için şapkalarımızı bir kenara bırakıp, çalışma zamanı” diyen İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, kent merkezi ve ilçelerdeki sorunların çözümü konusunda kentteki diğer milletvekilleriyle bir araya gelip, Eskişehir’i ortak akılla yönetmeyi arzuladıklarını ifade etti.

Eskişehirspor’a da değinen Hatipoğlu, “Eskişehir için verilmiş sözlerimiz car. Kulübümüzün sorunlarıyla ilgilenerek, takımı eski günlerine döndüreceğiz. Bu konuda Eskişehirlilere söz veriyorum. Eskişehirspor’un hak ettiği yere gelmesi için bütün milletvekillerimizin taşın altına elini sokması gerekiyor. İlerleyen günlerde bir çalışma platformu oluşturmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Altay Ergin - 10 ay önce
Ben yapacamdan biz beraber yapalıma döndü. E tabi seçim bitti.